Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Θετικά βλέπει η Μότορ Όιλ και η Κόρινθος την πρόταση των Ενεργών πολιτών για τηλεθέρμανση

- Advertisement -

Καλησπέρα ,Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι.

Ο Αγώνας για τηλεθέρμανση από την ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., και τηλεψύξη έπειτα με εναλλάκτες, στις κατοικίες και στις επιχειρήσεις στους Δήμους Λουτρακίου-Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων και στον Δήμο Κορινθίων, συνεχίζεται και είναι καλές οι ενδείξεις ότι η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., βλέπει θετικά το προτεινόμενο έργο, όπως μας γνωστοποιούν άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται κοντά της και σέβονται την ως άνω επιχείρηση.

Ο Δήμος Κορινθίων στέκεται θετικά σε αυτήν την εξέλιξη και υπάρχουν επαφές με τον κύριο Δήμαρχο Κορινθίων και με Αρχηγούς παρατάξεων της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων.

Στο Λουτράκι τουναντίον είναι πολύ απασχολημένοι με τις εκλογές, όλοι και όλες, και ο Δήμος και το Δημοτικό Συμβούλιο περιμένουν στον αυτόματο πιλότο έργα που πρέπει να εκτελεστούν, από τις Δημόσιες και τις ιδιωτικές εξουσίες, και ο νοών νοείτο….

Εμείς δηλώνουμε σταθερά την πίστη μας στο έργο και δηλώνουμε ότι ότι είμαστε στο πλευρό των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων και έχουμε ενημερώσει τους πάντες αρμοδίως, αν και μερικοί βρίσκονται , όσον αφορά το θέμα αυτό σε “χειμερία νάρκη”…

Όσον αφορά την ενασχόλησή μας με τα Δημοτικά δρώμενα στον Δήμο μας, σε σχέση με την ύπαρξη δυνατοτήτων συνεργασίας, με τις παρατάξεις των κ.κ. Κ. Λογοθέτη, Κ.Ζερβού και Δημ. Βασιλείου και νυν Β. βασιλείου, δυστυχώς αυτές ‘έλυσαν άδοξα , αφού στις Αρχές μας (Όχι υποταγή σε ιδιωτικές και δημόσιες εξουσίες, περισσότερη Ενημέρωση, περισσότερη Συμμετοχή και περισσότερη έκφραση των Δημοτών και των κατοίκων στο Δημοτικό Συμβούλιο, περισσότερη Διαφάνεια παντού, οικονομική περιστολή και νοικοκύρεμα των οικονομικών στον Δήμο μας, περιστολή π.χ. των δαπανών σε έργα , προμήθειες, αναθέσεις, στις επενδύσεις , λέμε ναί ,μόνο στους επενδυτές που Σέβονται τον Δήμο μας , τους Δημότες και τους κατοίκους του, και λέμε όχι σε όσους θέλουν να “αλώσουν ” τον Δήμο μας και “τα Ασημικά μας” , διότι θέλουμε να βοηθήσουν τον Δήμο μας) και όχι να τον απομυζήσουν οικονομικά), οι οποίες Αρχές -=εμπρόθεσμα-γνωστοποιήθηκαν στα υπό διαπραγμάτευση μέρη, και τους ζητήσαμε να προκριθούν αυτές στην ιδρυτική πράξη ενός νέου συνδυασμού , με την ταυτόχρονη διάλυση των ως συνδυασμών, όμως μόνο στην βάση τους, και την ίδρυση ενός νέου, όμως , οι συνομιλητές μας , ΔΕΝ τις δέχθηκαν στην ιδρυτική πράξη, και προέκριναν τις αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, που μόνο η Γενική Συνέλευση θα αποφάσιζε, και τις Αρχές αυτές, θα μας τις ενέκρινε η μελλοντική Γενική Συνέλευση των μελών (!!!), που θα στήριζαν τον νέο συνδυασμό. Όμως – όπως είναι γνωστό -οι Αρχές μας είναι αδιαπραγμάτευτες και, όσοι θα ήθελαν να είμαστε συνοδοιπόροι, θα έπρεπε να τις ενστερνιοστούν και ,αφού δεν το έκαναν, αποχωρήσαμε …τελειώνοντας την παρούσα δηλώνουμε πάντα έτοιμοι στους αγώνες για ένα καλύτερο μέλλον του Δήμου μας και της Πατρίδας μας

 

Λουτράκι 21-3-2023
Ο εκπρόσωπος των Ενεργών Πολιτών του Δήμου μας
Νικόλαος Γ. Λόης

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog