Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Καταγγελία αναγνώστη για καμένες λάμπες

- Advertisement -

Γεια σας,εχουμε πρόβλημα από καμένες λάμπες δημοσίου ηλεκτρικού φωτισμού στους δρόμους.

Πιο συγκεκριμένα ακριβώς μετά τους καταρράκτες Λουτρακιου προς Περαχώρα και μέχρι το ξενοδοχείο ΠΑΠΠΑΣ οι πιο πολλές λάμπες από τις κολωνες φωτισμού είναι καμένες.

Εγώ με την οικογένεια μου διαμένω ακριβώς απέναντι από την είσοδο του ξενοδοχείου ΠΑΠΠΑΣ που έχει μια πολυκατοικία. εκεί ακριβώς έχει 2 κολόνες με καμένες λάμπες. Υπάρχουν πολλοί που τους βλέπω που κάνουν πεζοπορία και άλλοι βγάζουν τα σκυλάκια τους βόλτα.

Έχω μιλήσει στον Δήμο αλλά πάνε 2 μήνες που δεν έχει γίνει κάτι. Είναι πολύ σοβαρό και επικίνδυνο γιατί οι πεζοί στο μαύρο σκοτάδι δεν φαίνονται καθόλου και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Και εν όψη καλοκαιριού που έρχεται θα έχει περισσότερη κίνηση. Καλοί οι πεζόδρομοι στην παραλία που φτιάχνει ο δήμαρχος αλλά και η ασφάλεια των πολιτών έχει πολύ μεγάλη σημασία. Σας ευχαριστώ για το βήμα που μου δίνετε και ελπίζω να γίνει κάτι!

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκεί που λέει ο φίλος μας πεζοπορία κάνουν όταν ανοίγει ο Παππάς και ό Ποσειδώνας κάτι τσαμπασιδες τουρίστες που δεν πληρώνουν ταξί τώρα να φύγουν από τό Λουτράκι για να πάνε βόλτα με το σκύλο μέχρι εκεί το κόβω δύσκολο.παρα αυτά πρέπει να φτιαχτούν οι λαμπτήρες όπως και διποτε

  2. Όλη η κεντρική λεωφόρος είναι χωρίς φώτα. Για να μπει κανείς στο Λουτράκι κινδυνεύει να σκοτωθεί. Το πρόβλημα υπάρχει εδώ και μήνες. Απορώ γιατί κανείς δεν ασχολείται. Ένας τουριστικός προορισμός σαν το Λουτράκι να μην φροντίζει την είσοδό του.

  3. Να ήταν μόνο εκεί,οι καμένες λάμπες και στην περαχωρα υπάρχουν έχουμε,μιλήσει για,αντικατάσταση αλλά μάλλον μας έχουν γραμμένους.

  4. Ναι, σωστά το θίγει ο Κύριος, αλλά δεν είναι μόνο εκεί.Σε πολλές οδούς του κέντρου, είναι καμενοι οι λαμπτήρες αλλά ουδενός ιδρώνει τ αυτί.

  5. Επίσης στην είσοδο της πόλης του Λουτρακίου (κατά άλλους
    “Μύκονος της Πελοποννήσου”) , πολύ συχνά τα φώτα του οδικού
    ηλεκτροφωτισμού είναι κατά περιοχές χαλασμένα. Αυτή η εναλλαγή φωτεινής και
    σκοτεινής περιοχής εκτός των άλλων,
    μπορεί προκαλέσει “πρόσκαιρη θάμπωση” στην όραση των
    οδηγών. Κάθε ένας καλόπιστος εύκολα
    αντιλαμβάνεται ότι ο κίνδυνος ατυχήματος είναι μεγάλος .
    Μετά από συνεχείς διαμαρτυρίες
    μας έρχεται ένα συνεργείο “ηλεκτρολόγων” , κάτι
    κάνουν ότι κάνουν , τα φώτα ανάβουν για λίγο και μετά ξανά τα ιδία.
    Προφανώς δεν υπάρχει κανένας
    έλεγχος και λογοδοσία από την
    δημοτική αρχή .

  6. Είναι άσχημη εικόνα η έλλειψη φωτισμού. Ειδικά στην είσοδο της πόλης και μάλιστα ακριβώς επάνω στην στροφή μετά το συνεδριακό ,η έλλειψη φωτισμού στο δρόμο είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. Οι αντιδήμαρχοι και ο Γκιώνης ας εσχοληθούν με την καθημερινότητα και ας αφήσουν τιε δημοτικές εκλογές ,είναι πολύ νωρίς ακόμα.Ας αφήσουν τον Παύλου να ασχοληθεί με τις εκλογές ειδικά τώρα που ψαρεύει υποψηφίους για λογαριασμό του Γκιώνη. Ναι ναι του άσπονδου εχθρού του του Γκιώνη.Αν το blog δημοσιεύσει στο σχόλιό μου θα επανέλθω με συγκεκριμένα ΟΝΟΜΑΤΑ που ο Παύλου “ψαρεύει” για το ψηφοδέλτιο του Γκιώνη.

  7. Μύκονος της Πελοποννήσου χαχαχαααααααααααααα πεθανα απο τα γελια με αυτο για να γινει ο τοπος ετσι επρεπε να μην εχουν κλεισει η τραπεζες το ΙΚΑ ΔΕΗ ΟΤΕ και αλλα πολλα επεισης επρεπε να αστραφτει η πολη οποτε εσεις που τη λετε ετσι μαλλον την βλεπετε οπως ειναι στη χωρα του Malboro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog