Γειά σας.
Μέσω του blog σας, θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία της περιοχής μας, που ανταποκριθηκε άμεσα στο βραδινό κάλεσμα μας για βοήθεια απόψε, καθώς και για το ενδιαφέρον που έδειξαν στο να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, εμείς που κατοικουμε κάτω από το Πάρκο Δεξαμενής.

Ποιο είναι το πρόβλημα και γιατί καλέσαμε την αστυνομία απόψε (εγώ και ο γείτονας);
Άτομα νεαρής ηλικίας, έχουν κάνει στέκι το πάρκο, φωνάζουν, βρίζουν, και σπάνε ότι βρεθεί μπροστά τους. Καλέσαμε λοιπόν την αστυνομία απόψε, ήρθε το περιπολικό, και δεν κατάφερε να μπει μέσα στο πάρκο, επειδή πλέον δεν υπάρχει καμία ανοιχτή είσοδος. Όπως φυσικά δεν υπάρχει και φύλακας στο πάρκο, οπότε και οι νεαροί οχλουν και σπάνε με την ησυχία τους. Μια βόλτα στο πάρκο, ειδικά στο θέατρο που έχει βανδαλιστει και αυτό, δείχνει ξεκάθαρα την εγκατάλειψη του.
Εκτός από τον βανδαλισμό του πάρκου, δεχόμαστε επίθεση και εμείς, που κατοικουμε κάτω από αυτό. Πετώντας πέτρες στις αυλές μας και στα παράθυρα μας.

Λυπάμαι πολύ για αυτά τα παιδιά, που βρίσκονται εκτός ελέγχου, και ταυτόχρονα αναρωτιέμα, εάν οι γονείς έχουν γνώση της κατάστασης των παιδιών τους (πάντα υπάρχουν δείγματα ότι κάτι δεν πάει καλά), και εαν έχουν, τι κάνουν για αυτό.

Πιστεύω πως γνώση της κατάστασης του πάρκου έχουν και οι διοικούντες της πόλης μας, και επιβάλλεται να κάνουν κάτι για αυτό. Εάν δεν έχουν, προτείνω να κάνουν μια βόλτα στο πάρκο, και ταυτόχρονα να ενημερωθούν από την αστυνομία για όσα συμβαίνουν ανά διαστήματα εκεί.

Σας ευχαριστώ,
Αναστασία