Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Καταγγελία αναγνώστριας για το Πάρκο Δεξαμενής

- Advertisement -

Γειά σας.
Μέσω του blog σας, θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία της περιοχής μας, που ανταποκριθηκε άμεσα στο βραδινό κάλεσμα μας για βοήθεια απόψε, καθώς και για το ενδιαφέρον που έδειξαν στο να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, εμείς που κατοικουμε κάτω από το Πάρκο Δεξαμενής.

Ποιο είναι το πρόβλημα και γιατί καλέσαμε την αστυνομία απόψε (εγώ και ο γείτονας);
Άτομα νεαρής ηλικίας, έχουν κάνει στέκι το πάρκο, φωνάζουν, βρίζουν, και σπάνε ότι βρεθεί μπροστά τους. Καλέσαμε λοιπόν την αστυνομία απόψε, ήρθε το περιπολικό, και δεν κατάφερε να μπει μέσα στο πάρκο, επειδή πλέον δεν υπάρχει καμία ανοιχτή είσοδος. Όπως φυσικά δεν υπάρχει και φύλακας στο πάρκο, οπότε και οι νεαροί οχλουν και σπάνε με την ησυχία τους. Μια βόλτα στο πάρκο, ειδικά στο θέατρο που έχει βανδαλιστει και αυτό, δείχνει ξεκάθαρα την εγκατάλειψη του.
Εκτός από τον βανδαλισμό του πάρκου, δεχόμαστε επίθεση και εμείς, που κατοικουμε κάτω από αυτό. Πετώντας πέτρες στις αυλές μας και στα παράθυρα μας.

Λυπάμαι πολύ για αυτά τα παιδιά, που βρίσκονται εκτός ελέγχου, και ταυτόχρονα αναρωτιέμα, εάν οι γονείς έχουν γνώση της κατάστασης των παιδιών τους (πάντα υπάρχουν δείγματα ότι κάτι δεν πάει καλά), και εαν έχουν, τι κάνουν για αυτό.

Πιστεύω πως γνώση της κατάστασης του πάρκου έχουν και οι διοικούντες της πόλης μας, και επιβάλλεται να κάνουν κάτι για αυτό. Εάν δεν έχουν, προτείνω να κάνουν μια βόλτα στο πάρκο, και ταυτόχρονα να ενημερωθούν από την αστυνομία για όσα συμβαίνουν ανά διαστήματα εκεί.

Σας ευχαριστώ,
Αναστασία

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχετε απόλυτο δίκιο, είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέτε. Εγώ μένω στο κέντρο, στην περιοχή του πάρκου παιδιού. Το καλοκαίρι που πέρασε, περνούσαν ομάδες παιδιών γυμνασίου (κυρίως αργά το βράδυ όταν ησυχάζει το κέντρο) κάτω από το μπαλκόνι μου και κάθονταν πολλή ώρα εκεί. Μόλις τύχαινε να μην περνάει κάποιος πεζός ή αμάξι, άρχιζαν να βρίζουν δυνατά, να ουρούν ανάμεσα στους κάδους, να βρωμίζουν, να βάζουν τέρμα τη μουσική.. Μια φορά που καθόμουν στο μπαλκόνι, τους τσάκωσα να κατουράνε (δεν μίλησα), βγήκε ένας και λέει μαζευτείτε μας βλέπουνε και έκαναν χειρονομία ότι δεν τους νοιάζει. Μια άλλη φορά κάποιος από την γειτονιά μίλησε ευγενέστατα και του απάντησαν τα παιδιά ότι θα φέρουν το σόι τους και θα τα σπάσουν όλα, έτσι και τους ενοχλήσουν ξανά. Μέχρι που ένα απόγευμα πέταξαν ένα ξύλο στο μπαλκόνι μου. Πήρα την αστυνομία και μετά από λίγο ήρθαν. Έκτοτε στην περιοχή δεν έχει γίνει κάτι σοβαρό, αλλά όπως καταλαβαίνετε αλλάζουν στέκια.. Τι θα γίνει πια με αυτό το θέμα

  2. Έχετε δίκο οι κάτοικοι. Όλα αυτά είναι σημάδια νέας εποχής. Οι νεαροί και νεαρές ( που πολλές φορές είναι χειρότερες) πλέον δεν μαθαίνουν τρόπους στο σπίτι τους και ξεχύνονται έξω με πρόθεση να κάνουν “βλακείες”.Εμείς οι ίδιοι ως γωνείς παραμελούμε την δουλειά μας και αφήνουμε τους τρόπους στούς δάσκαλους. Δεν ξέρουμε ότι οι δάσκαλοι μαθαίνουν γράμματα …..το σπίτι τρόπους.Βέβαια να πούμε ότι πρόκειται για μικρό αριθμό παιδιών που δυστυχώς προσβάλουν όλη την γενιά τους.Σε όλη την Ευρώπη έχουν θεσπίσει ειδικούς ψυχολόγους στα σχολεία για να προλάβουν αυτά τα φαινόμενα πρίν γίνουν αντικείμενο της αστυνομ,ίας.Μήπως και εμείς;;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog