Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δράσεις εξωστρέφειας για τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου

- Advertisement -

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΜΕ B2B WORKSHOPS, FAM-TRIPS, ΦΕΣΤΙΒΑΛ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου, με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει και να υλοποιήσει στοχευμένες ενέργειες εξωστρέφειας με υψηλό αντίκτυπο για τον προορισμό και μακροχρόνια οφέλη για την προβολή του σε τουριστικούς πράκτορες, bloggers, δημοσιογράφους και στο ευρύ κοινό.

 

Με γνώμονα πάντα την περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία του τουρισμού στον Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων, οι δράσεις αυτές επιλέγονται στρατηγικά ώστε να παρέχουν πολλαπλασιαστική αξία στον προορισμό και στις πολυάριθμες τουριστικές επιχειρήσεις που τον απαρτίζουν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΑΠΌ΄ΤΟΝ LTO
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να πάρουν και τον σύντροφο τον Κουτσούμπα να μιλήσει Γαλλικά να συνεννοηθούν εκεί στη Γαλλία 😂😂😂Πως τον πετσόκοψε ετσι τον δικηγόρο της Καϊλή 😂😂Ρε τι γίνετε με δαύτους !Ειχαμε τα Εγγλέζικα του Τσίπρα τώρα τα γαλλικά του Κουτσούμπα !!Εννοειτε ότι γίνετε ο χαμός στα σοσιαλ μίντια !!Μετα το ζαμε α ετε Κοροπί του δικηγόρου έχουμε το Μόν αμι Καμαραντ !!Παντως την προφορά την έχει ο Κουτσουμπας να τα λεμε αυτά 😂😂😂Παντως οι σύντροφοι εκεί στη Γαλλία χειροκροτούσαν αρα θα τα είπε σωστά ο σύντροφος 😂😂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog