Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι Ενεργοί Πολίτες βρήκαν λύση στο θέμα της τηλεθέρμανσης.

- Advertisement -
  • Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, το Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους, κοινοποίησε ο Νίκος Λόης
Σχετικά με το θέμα  της τηλεθέρμανσης σε συνεργασία  του Δήμου μας (ΔΕΥΑ)  και τής ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ ΑΕ , και του όμορου Δήμου Κορινθίων, με την ΔΕΥΑ αυτού, επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον Κορίνθιο Υφυπουργό Κο Χρίστο Δήμα και μου είπε ότι πρέπει να υποβάλλετε ανάλογο  -με αυτό που έχουμε αποστείλει – αίτημα ως Δήμος ,  το οποίο να απευθύνεται στην ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, στο Υπουργείο Οικονομικών ,για να χρηματοδοτηθεί το έργο από το Ταμείο Ανάκαμψης με το πρόγραμμα  Ελλάδα 2.0 ,και να το συγκοινοποιήσετε στο Υπουργείο Ανταγωνιστικότητας ώστε να λάβει γνώση  και αυτό.
Παρακαλούμε να το φέρετε, ως θέμα ,στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην ΔΕΥΑ, και αφού συμφωνήσετε  και το ψηφίσετε,για το καλό των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων,, να το αποστείλετε αρμοδίως ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία και να δοθεί λύση σε όλα τα τοπικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις και να λύσουν οριστικά το μεγάλο βάρος της αξίας της ενέργειας.
Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.
Με εκτίμηση
Οι Ενεργοί Πολίτες του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων
Ο εκπρόσωπος
Νίκος Λόης
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχομαι μονο ο κ. Παντελεου να μην σχολιασει την προταση αυτη με το μεσαιο του δακτυλο σηκωμενο. Δεν τον ειχα για τετοιο, αλλα αλλαζοντας συνδιασμο εχει αποθρασυνθει. Ας μην βαζουμε ομως ολους τους φουρνιαρηδες στο ιδιο τσουβαλι. Σιγουρα υπαρχουν οι απεχθεις προβληματικοι kelepourmen, τα παραδειγματα προς αποφυγη, αλλα υπαρχουν και οι ευχαριστοι ανθρωποι, οι σοβαροι και επιτυχημενοι επαγγελματιες.

  2. Υπάρχουν σαφως και καλοί ανθρώποι ότι δουλειά και να κάνουνΑλλά υπάρχουν ανθρωπακια που δυστυχώς τρεχουν από πίσωΚαι γλειφουν τους ανυπαρκτους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog