Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τέμπη: 40 ημέρες μετά την τραγωδία το μνημόσυνο έγινε στο ίδιο σημείο που έγινε το δυστύχημα

- Advertisement -

Μνημόσυνο τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 9 Απριλίου στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, στη μνήμη των 57 θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ημερών από το τραγικό συμβάν.

Το τρισάγιο θα τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 συμπληρώνονται σαράντα ημέρες από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους πολλοί συνάνθρωποι μας.

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, συμμετέχουσα στο πένθος που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο, τέλεσε στο σημείο του δυστυχήματος επιμνημόσυνη δέηση την Κυριακή και ώρα 12:30 το μεσημέρι για την ανάπαυση των ψυχών των βιαίως κεκοιμημένων αδελφών μας.

Το τρισάγιο θα τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, με τη συμμετοχή των κληρικών της Μητροπόλεως.

 

Θερμή παράκληση προς όλους όσοι επιθυμούν να παραστούν για να προσευχηθούν για τις ψυχές των συνανθρώπων μας να τηρήσουν πιστά τις υποδείξεις της Ελληνικής Αστυνομίας προσερχόμενοι στον χώρο».

 

Πηγή: in.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog