Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εργασίες καθαριότητας από τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων εν όψει του Πάσχα

- Advertisement -
  • Με στόχο έναν καθαρότερο Δήμο, εν όψει των εορτών του Πάσχα, τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων πραγματοποιούν εργασίες καθαριότητας των κοινόχρηστων δημόσιων χώρων και των κοιμητηρίων, εργασίες πρασίνου και αποψίλωσης, στην πόλη του Λουτρακίου, των Αγίων Θεοδώρων, της Περαχώρας και των Ισθμίων, τους οικισμούς, καθώς και στη Δημοτική Κοινότητα Πισίων.

Πιο συγκεκριμένα, διενεργήθηκαν κλαδέματα και καλλωπισμοί των φοινίκων και των δέντρων, χορτοκοπές και αποψιλώσεις, ευπρεπισμοί και καθαρισμοί συντριβανιών, καθαρισμοί και βαψίματα στις πλατείες και τα κοιμητήρια, καθώς επίσης, διεξοδικές εργασίες καθαρισμού, συλλογής απορριμμάτων και απομάκρυνσης αδρανών υλικών σε κάθε γωνιά του Δήμου μας.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Αθανάσιος Μουζάκης αναφέρθηκε στη συνεργασία όλων για έναν Δήμο πιο καθαρό και δήλωσε: «Οι Υπηρεσίες του Δήμου καταβάλλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό για τον καθαρισμό των δημόσιων χώρων. Πραγματοποιούμε παρεμβάσεις σε πολλά σημεία των πόλεων και των χωριών μας σε όλες τις δημοτικές Κοινότητες, ώστε να υπάρχει τάξη και καθαριότητα».

 

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε: «Είμαστε ήδη στην Μεγάλη Εβδομάδα και σε λίγες ημέρες θα γιορτάσουμε το Άγιο Πάσχα, τη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Με σεβασμό στους δημότες και τους επισκέπτες μας, σε συνεργασία με τους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους των δημοτικών Κοινοτήτων και τις Υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου, πραγματοποιούμε εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού των πόλεων και των χωριών μας, που θα δίνει εικόνα σύμφωνη με τις απαιτήσεις των ημερών».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog