Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λίγο μετά το Πάσχα έρχονται κρίσιμες ώρες για το Νοσοκομείο της Κορίνθου

- Advertisement -

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις ενέργειές τους προκειμένου να κάνουν γνωστά τα προβλήματα του Νοσοκομείου Κορίνθου εμφανίζονται οι γιατροί του.
Με ανακοίνωσή της η ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ, ενημερώνει ότι έχει καλέσει σε σύσκεψη όλους τους θεσμικούς φορείς προκειμένου να τους κάνει γνωστή ποια είναι σήμερα η κατάσταση στο Νοσοκομείο.

Είναι προφανές ότι η συνεχιζόμενη αδιαφορία του υπουργείου υγείας και της 6ης ΥΠΕ να δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαναγκάζει τους γιατρούς να φέρουν πλέον βουλευτές, περιφερειάρχη και δημάρχους προ των ευθυνών τους.

Η ανακοίνωση των γιατρών του Νοσοκομείου αναφέρει:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου έχει απευθύνει πρόσκληση στους θεσμικούς φορείς του Νομού (κκ Βουλευτές, Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχες, Δημάρχους) την Τετάρτη19/04 και ώρα 13.30 στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, προκειμένου να συζητηθούν τα σημαντικά και πολλαπλά προβλήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ενημέρωσή σας σχετικά με τις τοποθετήσεις και τα συμπεράσματα της συνάντησης.

Με δεδομένο το έντονο ενδιαφέρον σας για την κατάσταση του Νοσοκομείου και ευρύτερα της υγείας των πολιτών του τόπου, η παρουσία και ενεργός συμμετοχή σας αναμένεται να διευρύνει τον διάλογο και να οδηγήσει στην αντικειμενική και ορθή ενημέρωση.»

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog