Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Δείτε τι συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο (19-4-23)

- Advertisement -

Στις 19 Απριλίου συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο στο Λουτράκι. Απούσες ήταν οι παρατάξεις της Μαρίας Πρωτοπαππά και του Κώστα Λογοθέτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Πέτρου ανεξαρτητοποιήθηκε και όπως δήλωσε θα συμπορευθεί με την δημοτική αρχή στο πλευρό του δημάρχου Γιώργου Γκιώνη. Πληροφορίες τον θέλουν να αναλαμβάνει αμισθί μια νέα αντιδημαρχία, πολύ σοβαρή και ουσιαστική όμως, που πολλοί δήμοι διαθέτουν εδώ και αρκετά χρόνια. Πρόκειται για την αντιδημαρχία Ψηφιακής Μετάβασης.

Ο Θοδωρής Πέτρου με την ανεξαρτητοποίησή του, παρατείται από τη θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, ως εκ τούτου θα συνεδριάσει το δημοτικο συμβούλιο με θέμα την εκλογή νέου Γραμματέα.

Αιχμηρός ήταν ο Γιάννης Καραπανάγος στις τοποθέτησή του! Στην Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου επέρριψε ευθύνες για «πολιτική ένδεια» με την ανοχή της. Ενώ τόνισε ότι η Πρόεδρος δεν εκτελεί κανονικά α καθήκοντά της, εμπαίζοντάς τον. Στη συνέχεια μετά την τοποθέτηση των αρχηγών των παρατάξεων αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο νέος επικεφαλής της παράταξης ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ, Βασίλης Βασιλείου ρώτησε για τον υπάλληλο του δήμου που «είχε πρόθεση να φτιάξει αυθαίρετο»

Ο Χρήστος Ασημακόπουλος στηλίτευσε την στάση δημοτικών συμβούλων αλλά και τους υπεύθυνους ου ανέχονται τη στάση αυτή, τονίζοντας ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

Ο Κωστής Ζερβός ρώτησε για τη συνάντηση των φορέων στο Γενικο Νοσοκομείο Κορίνθου και την ατζέντα της συνάντησης αυτής. Επίσης τόνισε την επικινδυνότητα στη διασταύρωση της Ελ.βενιζέλου και Δημοσίων Υπαλλήλων.

Στην τοποθέτησή του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κοντός τόνισε την εικόνα του Λουτρακίου εν όψει Πάσχα αλλά και την παραλία, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει απάντηση στις καταγγελίες που αναφέρει στο συμβούλιο.

Το θέμα της αγωγής που κατέθεσε ο Σωτήρης Πέρρας εναντίον του δημου επανέφερε με ερώτησή του ο Κωστής Σταυρόπουλος αλλά και το θέμα του εγγράφου που βρέθηκε σε δικογραφία εναντίον του σε δικαστική διαμάχη με τον Κώστα Παντελέου, ενώ εξέφρασε την αντίρρησή του για τη στάση και τα λεγόμενα του Τάσου Σακελλαρίου σε προηγουμενη συνεδρίαση.

Απαντήσεις έδωσε ο ίδιος ο δήμαρχος Γιωργος Γκιώνης, ενώ επιμέρους τοποθετήθηκαν και οι αντιδήμαρχοι.

Δείτε ολόκληρη τη συνεδρίαση του ΔΣ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog