Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Αναλαμβάνει αντιδημαρχία ο Θοδωρής Πέτρου

- Advertisement -
  • Οπως ήδη έχουμε γράψει ο πρώην πλέον σύμβουλος του Κώστα Λογοθέτη, ακολουθεί την πορεία του Θανάση Μουζάκη και συμπορεύεται με τη δημοτική αρχή και το δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη.

Η διαφορά ανάμεσα στους δυο συμβούλους είναι ότι ο Θανάσης Μουζάκης διαγράφηκε από τον Κώστα Λογοθέτη και ανεξαρτητοποιήθηκε, ενώ ο Θοδωρής Πέτρου βλέποντας καμμία δυναμική στην παράταξη όπως δήλωσε στο loutrakiblog και μετά από τις επαφές του με το δημαρχο, αφού συμφώνησαν σε μια σειρά πραγμάτων που έχει κατα νου για να πάει ο δήμος μπροστά, ανεξαρτητοποιήθηκε και επήλθε η συμφωνία τους.

Μάλιστα ο δήμαρχος, του εμπιστεύεται μια πολύ σημαντική αντιδημαρχία που λειτουργεί ήδη σε πολλούς δήμους της χώρας, αυτή της Ψηφιακής Μετάβασης και Νέων Τεχνολογιών.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία τους.

Ευχαριστώ το Δήμαρχο για την τιμητική πρόταση και την εμπιστοσύνη του να αναλάβω ως Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Μετάβασης και Νέων Τεχνολογιων στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Με συνεργασίες στους Δήμους προχωράμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με κερδισμένους τους δημότες και τον τόπο μας!, ανέφερε ο νέος αντιδήμαρχος.

Η θέση του θα είναι αμισθί.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog