Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συμβαίνει Τώρα: O Tουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου στη Στοκχόλμη

- Advertisement -

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου εκπροσωπώντας το Δήμο ΛουτρακίουΠεραχώρας- Αγίων Θεοδώρων συμμετέχει στο Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop, στην Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Η εκπρόσωπος του L.T.O Ελευθερία Σιώκου, πραγματοποιεί συναντήσεις με τα συμμετέχοντα τουριστικά γραφεία από την Σουηδία, παρουσιάζοντας το τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας.

Στο workshop το οποίο διοργανώνει η εταιρεία Travel Media & Events συμμετέχουν πάνω από 20 τουριστικά γραφεία από τη Σουηδία, ενώ από Ελληνικής πλευράς, συμμετέχουν Περιφέρειες, Δήμοι και Ξενοδοχεία.

Την εκδήλωση τιμούν με την παρουσία τους ο Διευθυντής του ΕΟΤ Σκανδιναβίας, κ. Παύλος Μούρμας, ο Διευθυντής της Ελληνικής Πρεσβείας στην Σουηδία κ. Παύλος Ολζιέρσκι και ο Αντιδήμαρχος Σόλνας- Στοκχόλμης κ. Γιώργος Κοντορίνης.

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με τα νέα πρόσφατα μπετά σε όλο τοηκος της παραλίας κ τον νέο κυκλικό κόμβο, το προϊόν σίγουρα δέχθηκε αναβάθμιση…Τώρα το ότι οι τουρίστες θέλουν 150 ευρώ ταξί για να πάνε στην Λίμνη η 200 για τον Σχοινο είναι ένα θέμα που θα το πλασαρουμε τουριστικά μιαν άλλη τετραετία…..

  2. Αναρτησετο, σε παρακαλω βρε Χαρά, ετουτο το σχολιο τουριστικου ενδιαφεροντος, σχετικα με την περιφημη “Villa 20″… Ξερω – ειναι αυτο ολιγον τι μακροσκελες και μεγαλο, αλλα σαφεστατα και “λεει” και αξιζει! Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog