Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δήμος Λουτρακίου: Συνεχείς οι εργασίες καθαρισμού και φροντίδας πρασίνου

- Advertisement -
  • Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκαν και την εβδομάδα που πέρασε, η επιχείρηση καθαριότητας και συντήρησης, αποψίλωσης και αποκατάστασης πρασίνου σε πολλές γειτονιές των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Σε όλη την επικράτεια του Δήμου, τα συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου, υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη των Αντιδημάρχων Καθαριότητας κ. Αθανάσιου Μουζάκη και Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρου Ράτη, πραγματοποίησαν συντονισμένες παρεμβάσεις που αποδίδουν στους κατοίκους και τους επισκέπτες ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον – φυσικό και αστικό.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν κλαδέματα και καλλωπισμοί των δέντρων, χορτοκοπές και αποψιλώσεις, ευπρεπισμοί και καθαρισμοί πλατειών και περιβάλλοντος χώρου, νέες φυτεύσεις καλλωπιστικών φυτών, καθαρισμοί πεζόδρομων και κάδων στα σημεία: στο Πάρκο Δεξαμενής Λουτρακίου, στην περιοχή Νεράιδα, στον Συνοικισμό Λουτρακίου, στον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, στην αρχή της οδού Γεωργίου Λέκκα (ουζερί) και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο που οδηγεί στην παραλία, στις πλατείες Παιδιού και ΟΣΕ Λουτρακίου, τις παιδικές χαρές των οικισμών Παράδεισος και Φιλοθέη, καθώς επίσης, στους Αγίους Θεοδώρους, στο 1ο δημοτικό σχολείο, το σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου, τα Πευκάκια και την Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως.

Την ερχόμενη εβδομάδα, οι δράσεις θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας στις πόλεις και τα χωριά μας (Λουτράκι, Άγιοι Θεόδωροι, Περαχώρα, Ίσθμια, Καλαμάκι, Κυρα Βρύση, Σχίνο και Πίσια), σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε: «Όλοι μαζί εργαζόμαστε καθημερινά για ένα καλύτερο περιβάλλον σε κάθε σημείο του Δήμου μας. Είμαστε δίπλα στον πολίτη με πράξεις που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας και καλυτερεύουν την εικόνα του Δήμου μας».

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog