Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χρ.Δήμας: “Πολύ δυναμική η παρουσία του κόσμου στην ομιλία στη Κόρινθο.” Σήμερα στις 21:15 στο Λουτράκι.

- Advertisement -

Με την πολύ δυναμική παρουσία των πολιτών, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Κορινθία, Χρίστος Δήμας, πραγματοποίησε χθες κεντρική ομιλία στη Κόρινθο, εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο κ. Δήμας, ευχαρίστησε τους πολίτες για την παρουσία τους στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο “Θωμάς Θωμαΐδης.”
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, παρουσίασε το κυβερνητικό έργο, μίλησε –μεταξύ άλλων- για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας, τα εθνικά θέματα, τις παρεμβάσεις για τους αγρότες και για το έργο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Στη συνέχεια έγινε ειδική αναφορά στην περιοχή του Δήμου Κορινθίων. Ο κ. Δήμας μίλησε για τα νέα έργα υποδομής που υλοποιούνται στην περιοχή, για τις επενδύσεις, για όλα όσα επετεύχθησαν τα τελευταία χρόνια και για εκείνα που σχεδιάζονται για την ευρύτερη περιοχή.

Λίγο νωρίτερα από την ομιλία στην Κόρινθο, ο κ. Δήμας πραγματοποίησε επίσκεψη σε Σοφικό, Αγγελόκαστρο, Κόρφο και Αγ. Ιωάννη, όπου συζήτησε με τους πολίτες για την πολιτική επικαιρότητα, την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας, την εθνική άμυνα και για διάφορα άλλα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και την καθημερινότητα.

Σήμερα, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων πραγματοποιεί επίσκεψη σε Ξυλοκέριζα, Εξαμίλια και Αγίους Θεοδώρους ενώ στις 21:15, θα πραγματοποιήσει την Κεντρική του ομιλία στo Λουτράκι, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Βασικά σημεία από την ομιλία του Χρίστου Δήμα στη Κόρινθο:

«Πραγματοποιήσαμε αυτά για τα οποία είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά και σήμερα η Ελλάδα είναι μια διαφορετική χώρα σε σχέση με το 2019, ισχυρότερη οικονομικά, κοινωνικά και διπλωματικά.

Πετύχαμε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων επιδόσεις ανάπτυξης υπερδιπλάσιες από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Συγκεκριμένα στον τομέα μου, στην Έρευνα και στην Καινοτομία η Ελλάδα το 2023 έφτασε στη πρώτη θέση της Ευρώπης στο ρυθμό βελτίωσης της καινοτομίας.

Δημιουργήσαμε σχεδόν 300.000 θέσεις εργασίας, μειώνοντας την ανεργία κατά επτά μονάδες. Στόχος μας οι νέοι άνθρωποι να έχουν την επιλογή να παραμείνουν στον τόπο τους και να πραγματοποιούν εδώ τα όνειρα τους.

Αυξήσαμε τον βασικό μισθό κατά 20% και μειώσαμε ταυτόχρονα πενήντα έξι (56) φόρους.

Στηρίξαμε τα νοικοκυριά, τους αγρότες και τις επιχειρήσεις που δοκιμάστηκαν, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία αλλεπάλληλες κρίσεις όπως την πανδημία, τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης.

Θωρακίζουμε αποφασιστικά τα σύνορά μας στον Έβρο και στο Αιγαίο και ξαναδώσαμε στην Ελλάδα το διεθνές κύρος που της αξίζει.

Μειώσαμε τη γραφειοκρατία και τις ουρές στο δημόσιο αξιοποιώντας τη τεχνολογία.

Στην Κορινθία, σημαντικά έργα υποδομών ολοκληρώθηκαν, άλλα προχωρούν και νέα σχεδιάζονται. Επενδύσεις, εγχώριες και διεθνείς, δημιουργούν όλο και περισσότερες θέσεις εργασίας ανοίγοντας νέες προοπτικές.

Θα ήθελα κλείνοντας, να σας ζητήσω να με τιμήσετε με την ψήφο σας στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ώστε να ανανεώσουμε την εμπιστοσύνη και να συνεχίσουμε την πορεία που ξεκινήσαμε μαζί τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κορινθία.»

 

*Η ομιλία: https://www.facebook.com/watch/?v=803112448133314

 

Πηγή: atnews.one

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog