Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

”Αλλάζουμε Μαζί”: Άμεσα να επιλυθούν τα προβλήματα του Σχίνου

- Advertisement -
  • Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης “αλλάzουμε ΜΑΖΙ” συναντήθηκε, πρόσφατα, με τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο του Σχίνου ‘‘ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ’’, στο πλαίσιο των συναντήσεών της με Συλλόγους, Φορείς και Δημότες.

Η αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον Επικεφαλής Ιωάννη Καραπανάγο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Γλυκοφρύδη και την κα Σπυριδούλα Μαστραγγελοπούλου, συζήτησε, εκτενώς, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δημήτρη Δεσύλλα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κα Δήμητρα Ευσταθίου και κ. Δημήτρη Αποστολίδη, τα υπάρχοντα προβλήματα του Σχίνου, που εκκρεμούν εδώ και χρόνια.

Κατά την μεταξύ τους ανταλλαγή απόψεων, διαπιστώθηκε ότι επιβάλλεται η άμεση επίλυση των χρόνιων προβλημάτων, όπως αυτό της ύδρευσης, ειδικότερα κατά τους θερινούς μήνες, είτε με την τοποθέτηση νέας μεγάλης κεντρικής δεξαμενής είτε με περιορισμό των διαρροών, επιδιορθώνοντας το δίκτυο ύδρευσης.

Επίσης, κατέληξαν ότι χρήζουν άμεσης προτεραιότητας η ολοκλήρωση των εργασιών του οδικού δικτύου Πισίων – Αλεποχωρίου, η δημιουργία παιδικής χαράς, η αντιμετώπιση θεμάτων πυρασφάλειας και ο καθορισμός διεξόδων διαφυγής σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, η συντήρηση του οδικού δικτύου, εντός του οικισμού, από τις λακκούβες που έχουν δημιουργηθεί, από την πρόχειρη επισκευή των διαρροών ύδρευσης, καθώς και η επισκευή των υπαρχουσών αθλητικών εγκαταστάσεων με εγκατάσταση φωτισμού.

Επιπλέον, θα πρέπει να εξεταστεί η δυνατότητα δημιουργίας Λαογραφικού και Φωτογραφικού Μουσείου με υπάρχον υλικό και παλαιό εξοπλισμό που επιθυμεί να προσφέρει μέλος του Συλλόγου.

Η Δημοτική μας Παράταξη δήλωσε, κατηγορηματικά, την πλήρη υποστήριξή της, προς το Διοικητικό Συμβούλιο, για την προώθηση των προβλημάτων, αρμοδίως και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να τα αναδεικνύει εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, λειτουργώντας, ως μοχλός πίεσης, για την επίλυσή τους.

Λουτράκι, 16 Μαΐου 2023
Ιωάννης Β. Καραπανάγος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. «αλλάzουμε ΜΑΖΙ» και Δημοτικός Σύμβουλος

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog