Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δήμος Λουτρακίου: Εχετε πρόβλημα στην καθημερινότητα; Λύστε το αμέσως (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Νεων Τεχνολογιών του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Πέτρου Θοδωρής ενημερώνει τους πολίτες για την εφαρμογή Novoville.

Πρόκειται για μια ανοιχτή πλατφόρμα διάδρασης και ενεργοποίησης πολιτών που αναλαμβάνει την υποβολή αιτημάτων, κρατά ενήμερους τους δημότες και παράλληλα προσφέρει χρήσιμα ποσοτικά δεδομένα για το δήμο!

Μέσω της εφαρμογής οι δημότες μπορούν να αποστέλλουν το αίτημά τους και φωτογραφίες με το πρόβλημα που έχουν εντοπίσει, σκουπίδια, σπασμένα παγκάκια, λακκούβες κλπ, καταγράφεται στο σύστημα, ενημερώνεται άμεσα το αρμόδιο συνεργείο για την αποκατάσταση της βλάβης.

 

 

 

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραίο αστειο. 2 χρόνια παρακαλάμε τον δήμαρχο
    να μαζέψει τα ξερά και εκείνος αδιαφορει
    εάν πιάσει φωτιά εγώ πάω στον εισαγγελεα

  2. Ωραια αυτακαι μπράβο.Ερώτηση στον δήμαρχο! Θα τοποθετηθούν κάγκελα στα σκαλιά της παραλίας ή θα ξεχάσουν οι ανάπηροι και οι ηλικιωμένοι το μπάνιο στην θάλασσα;

    • Εμείς στο Καλαμάκι είμαστε ξεχασμένοι από το Θεό.Μας έχει φάει η βρώμα από τα σκουπίδια που είναι στους δρόμους.Δεν είναι μόνο το Λουτράκι πληρώνουμε και εμείς τις υποχρεώσεις στο δήμο. Ο δήμαρχος δεν πρέπει να είναι μόνο για δημόσιες σχέσεις αν θέλαμε εξομολόγο θα πηγαίναμε στον παπά.

  3. Όλα καλά και συγχαρητήρια.. Παράκληση: Τοποθετείστε αποδυτήρια στη παραλία να αλλάζουν οι λουόμενοι. Ευχαριστώ.

  4. ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΆ Ο ΔΡΌΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΔΕΞΙΆ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΉ ΠΡΟΣ ΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΖΈΨΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΚΡΊΜΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΌΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!

  5. Το novoville είναι γνωστό χρόνια τώρα το θέμα είναι αυτά που γράφονται μέσα εκεί ποιος τα βλέπει ;

    Παρακαλώ πολύ απαντήστε μου

    Ευχαριστώ πολύ

  6. Καί όσοι δεν έχουν σχέση με το διαδίκτυο δεν θα μπορούν να αναφέρουν κάπου τα προβλήματα που θα προκύψουν???

  7. Από ό,τι βλέπω στα σχόλια εδώ και δυόμισι μήνες ανέμενε ο κόσμος κάγκελα στα σκαλιά της παραλίας. Θα τοποθετηθούν επιτέλους; Διαβάζει κανείς τα σχόλια; Αν ναι, αποδείξετέ το…

  8. Από ό,τι βλέπω στα σχόλια εδώ και δυόμισι μήνες ανέμενε ο κόσμος κάγκελα στα σκαλιά της παραλίας. Θα τοποθετηθούν επιτέλους; Διαβάζει κανείς τα σχόλια; Αν ναι, αποδείξετέ το…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog