Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Opening του Ypanema αύριο Παρασκευή 26/5

- Advertisement -

Το αγαπημένο στέκι του καλοκαιριού, ανοίγει τις πόρτες του αυτή την Παρασκευή 26 Μαΐου και περιμένει να απογειώσει κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας μας!
Με πλήρως ανανεωμένο μενού, εξαιρετικούς συνδυασμούς υλικών και γεύσεων, θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες και θα μας ταξιδέψει σε νέα πελάγη γαστρονομικής απόλαυσης!

Δροσεροί φρεσκοστυμμένοι χυμοί, υγιεινές επιλογές σνακς που μας γεμίζουν ενέργεια, πεντανόστιμα γεύματα και ξεχωριστά επιδόρπια, αναμειγνύονται με ιδιαίτερα cocktails και αρωματικούς καφέδες, χαρίζοντάς μας μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Και όλα αυτά, σε ένα πανέμορφα γαλήνιο σκηνικό, με αναπαυτικές ξαπλώστρες και καναπέδες, ιδιαίτερες μουσικές επιλογές και εξαιρετικό σέρβις, στη μοναδική παραλία που μοιάζει με νησί, στο αγαπημένο Ypanema!

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Είναι υπέροχα.Περασαμε τέλεια πέρυσι.τον Σεπτέμβριο στο γάμο του γιου μου.Καταπληκτικο μέρος υπέροχη θέα εξαιρετικό.service πεντανόστιμες γεύσεις που συνοδευόταν από τις τέλειες συμπεριφορές του προσωπικού.Αξιζει να το επισκεφτείτε. !!!.

  1. Ωραία
    Και που βρίσκεται αυτό το μέρος;
    Για μας που τυχαίνει να μη το ξέρουμε θα θέλαμε την διεύθυνση και πως να πάμε.
    Ευχαριστούμε

  2. Αγαπητέ μου κ. Χρήστο, αυτό το restaurant – bar, το περίφημο “Ypanema”, βρίσκεται τοποθετημένο εις το δυτικό τμήμα της Λίμνης Βουλιαγμένης Κορινθίας (διότι υπάρχει και αυτή, της Αττικής!), σε ένα υπέροχο, όσο επίσης, και ειδυλλιακό σημείο, και σε μια απόσταση 20 περίπου χιλιομέτρων, από το ομορφό, χαρισματικό και κοσμοπολίτικο αυτό, Λουτράκι, στην διαδρομή, αν έχετε υπόψη σας, για το ακρωτήριο “Μελαγκάβι”, γνωστό και για τον πολύ σημαντικό αρχαιολογικό χώρο του “Ηραίου”, και πέντε έξι, μόλις χιλιόμετρα, μετά την Περαχώρα. Ευελπιστώ, όσο και Θέλω να πιστεύω, πως με ετούτη, την λεπτομερή, γλαφυρή, επεξηγηματική, καθώς και παραστατική αυτή μου, περιγραφή, να σας ενημέρωσα, να σας διαφώτισα και να σας διευκόλυνα, αλλά και κυρίως και πάνω απ’ όλα, ορθά και σωστά, να σας έδωσα το ακριβές στίγμα, και να σας κατατόπισα!! ΥΓ: Ένα σας λέω: Έτσι και πάτε εκεί, μια φορά, θα θέλετε να πηγαίνετε συνέχεια και συνέχεια, μετά!! Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog