Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δήμος Κορινθίων: Πρόσκληση για εγκαίνια νέου γηπέδου 5χ5 στο ΔΑΚ Κορίνθου!

- Advertisement -

Το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων σας προσκαλεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. στα εγκαίνια του νέου προπονητικού γηπέδου 5χ5 στο ΔΑΚ Κορίνθου

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. To γηπεδο αυτο θα γινει εδρα μας, θα το οργωσουμε λεμε οταν ξεκινησουμε προπονησεις με αντρικιο και επιτελειο του, σωσια, νικο. Μια γερη περιοδος προετοιμασιας με τον προπονητη που θα μας φερει βρετανικα συστηματα και τη νεα χρονια το 1ο ΕΠΑΛ θα απογειωθει. Λεγε ρε bro ποτε ερχεσαι? Εισαι ετοιμος?

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Δεν ξέρω αν βάλει ο Μιχάλης κάποιο άρθρο για τον θρυλικό Γιώργο Γεωργίου που έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι ,αλλά θέλω να πω εδώ δυο πράγματα για έναν πραγματικά μεγάλο ποδοσφαιρανθρωπο και όχι μόνο !!Τον παρακολουθώ τον Γεωργίου από την πρώτη ημέρα κυριολεκτικά της εφημερίδας «Φιλαθλος «την μόνη αθλητική εφημερίδα που αγόραζα οσο ήταν στην κυκλοφορία !!Μετα από εδώ στην ουαλια τον παρακολουθούσα από την δορυφορική τότε τηλεόραση σε εκπομπές στο Τελεαστυ ΕΧΤΡΑ και μετά στο Ίντερνετ οσο ειχα χρόνο !!Μιλουσε στους ακροατές και αναγνώστες του όπως μιλαμε εμεις στην παρέα στο καφέ η καφενείο για το τόπι και αλλά θέματα !!Σταρατος και απλός τα έλεγε έξω από τα δόντια !Καλο ταξίδι Γιωργαρε !!Θα πας να συναντήσεις το παιδί σου που τόσο νωρίς τον έχασες !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog