Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με covid ο Κυριάκος Μητσοτάκης-Ακυρώνει την περιοδεία σε Θεσσαλονίκη και Άγιο Όρος

- Advertisement -

Ο ιός Covid-19 χτύπησε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός ακύρωσε την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική, αλλά και το διήμερο στο Άγιο Όρος όπου θα μετέβαινε με τον γιο του Κωνσταντίνο.

Ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο να επισκεφθεί αύριο τα Μουδανιά, τη Νικήτη και την Ιερισσό, όπου θα απευθύνει ομιλία σε κατοίκους της περιοχής και θα πραγματοποιήσει βόλτες στα τοπικά καταστήματα και αγορές. Το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΝΔ, συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, επρόκειτο να ξεκινήσει διήμερη επίσκεψη ιδιωτικού χαρακτήρα στο Άγιον Όρος, όπου μεταξύ των άλλων θα επισκέπτονταν τις Καρυές και τη Μονή Σίμωνος Πέτρας.

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όχι καλέ.απλα δεν άντεξε ο οργανισμός του το νερό και τον αέρα Λουτρακίου.Αντε από κει.Τρομαζεται τους παραθεριστές του τριημέρου και τους ηλικιωμένους που ήλθαν στα εξωχικα τους για λουτροθεραπεία

  2. Όσοι τον χαιρέτισαν σήμερα στο Λουτράκι και στην Κόρινθο καλό θα ήταν να κάνουν ένα προληπτικό έλεγχο.

  3. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Τελικα έχουμε τολμηρούς συμπολιτες μας brave που λένε οι Εγγλέζοι και όχι κάτι τιτικες δημότες που σχολιάζουν εδώ μέσα 😜😜Θέλει τόλμη να χαιρετίσουν και να βγάζουν σελφι με τον γκαντεμοσαυρο 😜😜Οι πλάκα είναι ότι πολλοί από αυτούς που τον χαιρέτισαν ουτε ΝΔ ήταν ονόματα να μην λεμε !!Παντως ο δήμαρχος το μαντηλάκι το κόκκινο δεν το είχε τυχαία 😜😜Αλλά εδώ ο φίλος μου ο Γιώργος ο δήμαρχος ρισκάρει με την συνάντηση με τον Κουλη μην τον γκαντεμιασει στις δημοτικές εκλογές 😜😜Λοιπον ο Κυριάκος μπορεί να μην τον συμπαθώ πολιτικά αλλά είναι πολλά κλικ πάνω από τον Τσίπρα ,ειναι και ολυμπιακακιας και για αυτο θα τον φορτώθητε άλλη μια τετραετία !!Αντε γεια μας

  4. Έτσι κι εμείς τρομάζουμαι με την τρομακτικοί ορθογραφία σου καλέ. Και πολύ φοβάμε πος ψηφίζεις κι ολας εσυ για το μέλλον της Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog