Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για τους κάδους στο παραλιακό πάρκο (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Θυμάστε ολοι την κυρία που έσερνε τον κάδο απορριμμάτων στη λεωφόρο με σκοπό να τον τοποθετήσει λίγο παραπέρα, γιατί την ενοχλούσε απέναντι από το μαγαζί της. Λουτράκι: Απίστευτο, έκανε “βόλτα” τον κάδο απορριμμάτων στην κεντρική λεωφόρο (video)

 

Η δημοτική αρχή έχει χωροθετήσει τα σημεία που πρέπει να βρίσκονται οι κάδοι, αλλά συμφωνα με την καταγγελία αναγνώστη μας, οι κάδοι αλλάζουν συνεχώς χώρο.

«Αλλού οι αλυσίδες για τους κάδους άλλου οι κάδοι» , γράφει στην επιστολή του χαρακτηριστικά και συνεχίζει

«Γιατί ένας ολόκληρος δήμος δεν μπορεί να λύσει ένα απλό θέμα και γιατί τον έχει στο βρακί της η κυρία…..(όνομα)  Βάλανε ΑΛΥΣΙΔΕΣ να δένουν τους κάδους και τις βγάζει και τους μετακινεί πιο πέρα. ΘΕΛΟΥΝ ΨΗΦΟ;;;;

Αν δεν μπορούν να λυθούν τα απλά και αστεία προβλήματα  τότε γιατί πληρώνονται, τι θα κάνουν με τα σοβαρά;;;;»

Πριν από λίγο καιρό, είχαμε δημοσιεύσει και πάλι καταγγελία άλλου αναγνώστη για το ιδιο θέμα. Οπως φαίνεται τίποτα δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα!

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν φταίει ό δήμος φταίνε οι άχρηστοι και ανίκανοι που έχει ορίσει για προϊσταμένους για να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές όχι μόνο στους κάδους αλλά και άλλες πράξεις ιδιωτών και επιχειρήσεων και να ενημερώσει την Δημοτική αστυνομία για τά παιρετερω αλλά που τους αφήνουν ή βόλτες εκεί φταίει ό δήμαρχος που τους ανέχεται τους ίδιους τόσα χρόνια.

  2. Είναι ένα μπάχαλο η όλη κατάσταση. Απορώ τόσο δύσκολο είναι η Δημοτική Αρχή να βάλει μια τάξη???Ούτε αυτό ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ? Έλεος!!!!

  3. Δημοτικές εκλογές εν όψει. Κανένας ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ αν πρόκειται να δυσαρεστήσει τους ψηφηφόρους .
    Περιμένετε τις δύο τελευταίες εβδομάδες πρίν τις εκλογές θα ξυπνήσουν και τότε θα το παρουσιάσουν ως….ΘΑΥΜΑ. Και φυσικά εμείς τ’οτε θα τους ψηφίσουμε. Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι λοιπόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog