Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στους Καταρράκτες (ΦΩΤΟ-VIDEO)

- Advertisement -
  • Mε ταχύτατους ρυθμούς εξελίσσεται το έργο αποκατάστασης των βραχοπτώσεων στους Καταρράκτες Λουτρακίου

Οι κατολισθήσεις των βράχων σημειώθηκαν  από τις έντονες βροχοπτώσεις τον Μάρτιο του 2017 και τον Σεπτέμβριο του 2018. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.500.000,00€.

Προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από τον παραλιακό δρόμο (παράκαμψη), αφού έχει διακοπεί η επαρχιακή οδός Λουτρακίου-Περαχώρας ενώ υπολογίζεται ότι οι εργασίες θα τελειώσουν μέσα Ιουλίου.

Κανονικά στην κυκλοφορία δόθηκε ο Περιφερειακός δρόμος του Λουτρακίου αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες .

photo X@ra-loutrakiblog

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσωπικά νομίζω ότι είναι πολύ μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ να παρουσιάζουμε και να καυχιόμαστε για το έργο των καταρρακτών ΣΗΜΕΡΑ. Είναι μια κατάσταση ετών που έχει αφαιρέσει από το Λουτράκι ένα μοναδικό αξιοθέατο και έχει υποβαθμίσει την ωραιότερη περιοχή του Δήμου μας εδώ και πολλάαααα χρόνια .
    Ξαφνικά και κυρίως λόγω επερχόμενων Δημοτικών εκλογών ξυπνήσαμε !!!! Κάτι που ΩΦΕΙΛΑΝΕ να έχουν κάνει γρήγορα και πριν χόνια το εμφανίζουν σήμερα ως επιτυχία.
    Λυπάμαι που ακόμα και τώρα εν έτει 2023 μας θεωρούνε “χαχώλους” που θα αλλάξουμε γνώμη .
    Ένας ΒΡΩΜΙΚΟΣ Δήμος ξαφνικά μετά από 4 χρόνια ξύπνησε και καθαρίζει ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ. Μπρόβο που έστω και τώρα κάτι κάνετε αλλά επί 4 ολοκληρα χρόνια γιατί πληρωνόσασταν;;;;;;;
    Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους καταρράκτες .
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ.

  2. Απαράδεκτο να μην έχει γίνει απολύτως τίποτα και μην είναι επισκέψιμο για το κοινό. Περίμεναν μέσα στο καλοκαίρι να γίνουν εργασίες ?
    Και μετά θέλουμε τουρισμό στο Λουτράκι.
    Ανίκανη η Δημοτική Αρχή να ανταποκριθεί.

  3. Ωραία εποχή για έργα και κλειστούς δρόμους. Το πάρκινγκ τεράστιο πρόβλημα για το λουτρακι ακόμα και το χειμώνα. Φαντάσου τώρα!!!

    • Οποια εποχη και να γινει παντα καποιος θα χει προβλημα γιατι παντα οι οποιες εργασιες πρεπει να συμβαδιζουν με το δικο μας προγραμμα και ανεση.
      Ντροπη και αισχος να μην μας παιρνουν ενα τηλεφωνο,να στελνουν ενα μεηλ βρε αδερφε να μας ρωτησουν ποτε μπορουν να κανουν τις εργασιες,να μην πηγαινουν στα κουτουρου οι ασχετοι.

  4. Ντροπή στο τοπ του καλοκαιριού να γίνονται έργα με μέγα ταλαιπωρία για τους επισκέπτες. Και στο τέλος θα μείνει ένα φάντασμα που ξεφτυλιζει τον Δήμο.

  5. Μεγάλο δίκιο στο πρώτο σχόλιο. Καλό είναι να γίνονται έργα βελτώσης του Δήμου μας ,αλλά είναι ανεπίτρεπτο να γίνονται μόνο για λόγους εντυπωσιασμού λίγο πρίν τις εκλογές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog