Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συνελήφθησαν δύο άτομα που επιχείρησαν παράνομη πτήση στη Γαλλία μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας

- Advertisement -

Συνελήφθησαν, προχθές (8.6.2022) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) αλλοδαποί, 31χρονος και ανήλικος, αντίστοιχα, για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Παρίσι Γαλλίας, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας.

  • Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δελτία ταυτότητας Βελγικών Αρχών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Να κοιτάξουν εκεί στην αστυνομία στην Αθήνα να συλλάβουν ένα ανώμαλο που μεταμφιέζεστε σε γυναίκα και πλησιάζει μικρά παιδιά στην Πλατεία Βάθης !Ειδα κάτι φίλους να το κοινοποιούν στο φέισμπουκ !Εχουν μια φωτογραφία από το αυτοκίνητο αλλά μαλλον θα είναι κλεμμένο γιατί αλλιώς θα είχε συλληφθεί !Εχει αρχίσει λέει αυτή η Ιστορία από το Νοέμβριο του 22 !!7 μήνες και ακόμα να τον πιάσουν !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog