Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Συμμετοχή του YPANEMA στην έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ-ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023»

- Advertisement -

Σημαντικές επιχειρήσεις, φορείς και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Κορινθία και την Πελοπόννησο έδωσαν δυναμικό παρόν στην έκθεση ΚΟΡΙΝΘΙΑ-
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023, που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Κορινθίας, από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου.

Το YPANEMA Seaside Food & Drinks ήταν εκεί και ξεχώρισε με την ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής του, την όμορφη παρουσία του και την θετική αύρα των ανθρώπων του. Αυτό άλλωστε δήλωναν οι επισκέπτες στο καλαίσθητο περίπτερο με τον αριθμό 29, οι οποίοι έσπευδαν να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες του καταστήματος τόσο ως εστιατορίου και cafe- beach bar, όσο και ως χώρου πραγματοποίησης κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων.

Ζευγάρια που έχουν στα μελλοντικά τους σχέδια τον γάμο, έδειξαν ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση της γαμήλιας δεξίωσης στον φιλόξενο χώρο του Ypanema, μελλοντικοί νονοί δήλωσαν πως ανυπομονούν για ένα πρωτότυπο μυστήριο στα νερά της λίμνης Ηραίου, ενώ στελέχη εταιριών προσανατολίζονται ήδη στην υλοποίηση μιας εταιρικής εκδήλωσης στις παραθαλάσσιες εγκαταστάσεις του.

  • Ήταν μια σημαντική διοργάνωση για τον νομό Κορινθίας και την Πελοπόννησο συνολικά και ευελπιστούμε στην ανάδειξη και εξέλιξη των επιχειρηματικών δυνατοτήτων της περιοχής μας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog