• Συνάντηση του Δημάρχου Λουτρακίου -Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργου Γκιώνη με την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Ράπτη, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Αυγούστου 2023, στο Υπουργείο Τουρισμού με στόχο τη στήριξη και τη συνεργασία για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος παρουσίασε στην Υφυπουργό και τους συνεργάτες της, το ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Δήμου το οποίο εκπονείται για το έτος 2023, εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Τ.

Στην ίδια κατεύθυνση, αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις και τα έργα της δημοτικής Αρχής για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη, αλλά και τον σχεδιασμό του Δήμου για την επόμενη ημέρα και ζήτησε τη συνδρομή του Υπουργείου στην υλοποίησή του.

Κοινός παρονομαστής στις προσπάθειες του Υπουργείου και της τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και ο εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η στήριξη των επενδύσεων στον κλάδο, αλλά και η συντονισμένη επικοινωνιακή προβολή της εικόνας της Ελλάδας και των επιμέρους προορισμών της στον Έλληνα και ξένο επισκέπτη.