Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Loutraki Festival 2023!

- Advertisement -
  • Οι εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης για την περίοδο του καλοκαιριού ολοκληρώθηκαν με τη συναυλία της Παυλίνας Βουλγαράκη στο μαγευτικό Ypanema.

Η φετινή διοργάνωση αποτελεί ίσως τη σπουδαιότερη από ιδρύσεως του Φεστιβάλ!

Εγκαινιάστηκε το Νέο αμφιθέατρο «Παντελής Ζερβός» στο Πάρκο Δεξαμενής. Ένα σπουδαίο έργο που αναμένεται να δώσει προστιθέμενη αξία στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

Η Φιλαρμονική συνέπραξε με όλους σχεδόν τους ντόπιους τραγουδιστές και μουσικούς του Δήμου, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην εξαιρετική παράσταση «Στη Γειτονιά των Αγγέλων».

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής «Opus» φιλοξενήθηκαν 10 σημαντικοί Αυστριακοί μουσικοί, οι Danubia Soloists, που έπαιξαν μαζί με τη Φιλαρμονική μας Ορχήστρα.

Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε με τη συναυλία το Μάιο στη Βιέννη, ακολούθως στο Λουτράκι και αμέσως μετά στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, ενισχύοντας έτσι και την εξωστρέφεια της διοργάνωσης!

Η παράσταση The Legends της Φιλαρμονικής, αποτέλεσε ένα μοναδικό υπερθέαμα που συγκέντρωσε στο Νέο Αμφιθέατρο περισσότερους από 1.200 θεατές!!!

Η Ορχήστρα Opus του Φεστιβάλ συνέπραξε με τον Παντελή Θαλασσινό, τη Μαριάννα Ζάχου και τον Χρήστο Νινιό, με την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στους Αγίους Θεοδώρους να κατακλύζεται από κόσμο!

Η σχολή μπαλέτου της Έλενας Μιχαηλίδου και η Μιρέλα Πάχου με τον Αδάμ Τσαρούχη στην παραλία Λουτρακίου, o Γιώργος Μίχας στα Πίσια καθώς και η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Ypanema απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές με την παρουσία τους και η προσέλευση του κοινού ξεπέρασε κάθε μας εκτίμηση!

Το Loutraki Festival το 2024 γίνεται 10 χρονών!! και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να γιορτάσουμε μαζί αυτήν μας την επέτειο!

Οι πρώτες εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν το Σεπτέμβριο με την επίσημη λήξη της φετινής διοργάνωσης!

Μέχρι τότε να είστε όλοι υγιείς και να περνάτε όμορφα! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog