Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Οι Ενεργοί Πολίτες συνεργάζονται στις Δημοτικές Εκλογές με την Δύναμη Δημιουργίας

- Advertisement -
  • Είναι σε όλες και όλους γνωστά, τα όσα συνέβησαν ,τα προηγούμενα έτη στον Δήμο μας. Αμφισβητήθηκε, από τον Κο Δήμαρχο, και την παράταξη του, τόσο ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου ως το κυρίαρχο όργανο του Δήμου μας, αλλά απαξιώθηκε κι ο θεσμικός ρόλος σύσσωμης της Αντιπολίτευσης, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ταυτόχρονα , υπήρξε τεράστια αδιαφορία για την εύκολη συμμετοχή των Δημοτών στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Δήμου μας. Διαπιστώσαμε λοιπόν ότι επλήγη το Δημοκρατικό φρόνημα πολλών πολιτών , υπάρχει πλέον μεγάλο έλλειμμα Δημοκρατίας και υποβάθμιση του ρόλου που ασκεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση για τις Τοπικές Υποθέσεις και όχι μόνον.

Αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα και ένας τρόπος υπάρχει , με την συμμετοχή όλων των Ενεργών Πολιτών του Δήμου μας στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές.

Με την παράταξη Δύναμη Δημιουργίας της κυρίας Μαρίας ΠΡΩΤΌΠΑΠΠΑ συμφωνήσαμε ενα σχέδιο προγράμματος με στόχο την αναζήτηση της ταυτότητας του Δήμου μας , που είναι η ανάδειξη των νερών μας σε όλο τον κόσμο , η αναβάθμιση της λειτουργίας του Δήμου μας στους καίριους τομείς της δια βίου εκπαίδευσης των ανθρώπων του τόπου μας, την μείωση των δημοτικών τελών με την εξοικονόμηση πόρων από την σπατάλη ενέργειας και τις στοχευμένες παρεμβάσεις σε τουρισμό , πολιτισμό και σε έργα υποδομής, όπως π.χ. η βοήθεια της έλευσης του Προαστιακου, η προστασία του περιβάλλοντος, κ.α., θα δώσουν στον Δήμο μας , μαζί με τον δυναμισμό που μας διακατέχει και την συμμετοχή των πολιτών, ένα εργαστήρι παραγωγής νέων δυνατοτήτων για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την δημοτική παράταξη Δύναμη Δημιουργίας με υποψήφια Δήμαρχο την Μαρία ΠΡΩΤΌΠΑΠΠΑ.

Η Παράταξή αυτή είναι αυτή που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, γιατί και αυτή το θέλει , όπως κι εμείς, αλλά και μπορεί να δώσει ώθηση, ωστε να λειτουργήσει ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως ο ρόλος του το απαιτεί.

Όπως σας είναι γνωστό , προηγουμένως, συζητήσαμε με όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και άλλους ενδιαφερόμενους επιζητώντας την συγκρότηση ενωτικού ψηφοδελτίου, παραμερίζοντας σε όλες τις περιπτώσεις τις προσωπικές φιλοδοξίες μελών μας και εστιάζοντας μόνο στις αρχές και το πρόγραμμα που πρέπει να έχει ένας συνδυασμός που θέλει να υπηρετήσει τους δημότες, την δημοκρατία και το μέλλον του τόπου μας.

Δυστυχώς, σε όλες τις περιπτώσεις πλην της κυρίας Πρωτοπαπά αντιμετωπίσαμε κωλυσιεργίες και ακατανόητες για εμάς αντιρρήσεις. Η κυρία Μαρία ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ έκανε ασμένως δεκτές όλες τις προτάσεις μας, λέγοντας χαρακτηριστικά «Αυτά ακριβώς λέμε και εμείς».

Ως εκ τούτου θεωρούμε, ότι είναι η κατάλληλη να γίνει η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων. Αλλωστε τα κατάφερε καλύτερα από εμάς, φτιάχνοντας έναν ενωτικό συνδυασμό από πολύ αξιόλογους νέους και παλαιούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες.

Θα είμαστε δίπλα της και πριν και μετά τις εκλογές, προσβλέποντας στην προώθηση των Αρχών και των προτάσεων μας μέσα από τον συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και την αυριανή Δημοτική Αρχή , για να επαναφέρουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην θέση που της Αξίζει….

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog