Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έπιασαν τους «Ρωχάμηδες» στο Λουτράκι!

- Advertisement -

Παίζουν με τα ντεσιμπέλ οι αστυνομικοί φέτος στο Λουτράκι. Την ώρα που σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα διασκεδάζουν μέχρι το πρωί, την ώρα που σε άλλες πόλεις της Κορινθίας, τα cafe-bar δουλεύουν ανενόχλητα, στο Λουτράκι σχεδόν καθημερινά οι καταστηματάρχες της παραλίας οδηγούνται με τη διαδικασία του αυτοφώρου στο κρατητήριο…

 

Εντύπωση πλέον προκαλεί το γεγονός ότι αστυνομικοί της Κορίνθου, με πολιτικά έκαναν εφόδους στα μαγαζιά και προχώρησαν σε συλλήψεις τριών επαγγελματιών επειδή το ντεσιμπελόμετρο έδειχνε 88 αντί για 80 και μάλιστα από τις 12 παρα τέταρτο ή 12 και τέταρτο!!!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός γιατί ήρθαν αστυνομικοί της Κορίνθου. Δεν έχουμε αστυνομικούς στο Λουτράκι;

Eντύπωση προκαλεί το γεγονός για την ανάλγητη συμπεριφορά των αστυνομικών που μπορούν να κάνουν σύσταση και αν δε συμμορφωθεί ο επαγγελματίας τότε να προχωρήσουν σε σύλληψη.

Εντύπωση προκαλεί που ενοχλούσε η μουσική. Ποιους; Δε κυκλοφορεί ψυχή στην παραλία λόγω αέρα..

Συγχαρητήρια λοιπόν στην Αστυνομία που έπιασε τους Ρωχάμηδες και πάταξε την εγκληματικότητα...

Συγχαρητήρια που στέλνουν τους επαγγελματίες του Λουτρακίου στην καταστροφή, που οδηγούν ένα τόπο σε μαρασμό.

Συγχαρητήρια που ο Νόμος εξαντλείται στο Λουτράκι, όχι τις πρωϊνές ώρες, αλλά στις 11. 11:30 και 12!!

Για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά;; Oύτε να φανταστούμε…. ότι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω….

#Συνεχίζεται….

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο νομος εναι νομος κ θα πρεπει ν τηρειται .Θα πρεπει ν αλλαξει η νομοθεσια γ τα ελληνικα δεδομενα ν παει 11 τ χειμωνα κ 11.30 τ καλοκαιρι.Γιατι δεν ειμαστε κρυοκ+λοι αγγλοι.κανενας δεν κοιμαται πριν τις 12 .
    Απ την αλλη να καταννοησουμε κ τους ανθρωπους που μενουν πανω απο τις καφετεριες καθε μερα τοσα χρονια ποσο να αντεξουν νταπα ντουπα κ φασαρια 3 μηνες και .

  2. Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται. Υπάρχουν και εργαζόμενοι που θέλουν να κοιμηθούν. Τα μαγαζιά ας φροντίσουν να βρουν λύσεις ηχομόνωσης. Ήταν ευκαιρία με την ανάπλαση να ληφθεί υπόψη. Και σε άλλες περιοχές (πχ Άλιμος) μια χαρά εφαρμόζεται, αν το πρότυπό μας είναι οι χειρότεροι τι να πω….
    Επίσης τα ντεσιμπέλ είναι λογαριθμική κλίμακα οπότε κάθε 10db ουσιαστικά η ένταση διπλασιάζεται. Άρα το 88 είναι σχεδόν διπλάσιο από το 80!!!!
    Μήπως απλά ότι ο κόσμος βαρέθηκε οι τοπικές αρχές να κωφευουν στα χρόνια παράπονα και απευθύνθηκε σε πιο υψηλά ιστάμενα όργανα για να βρει την ησυχία του;;;;;

  3. Απορίας άξιον ότι σχολίασαν 2ατομα υπέρ της αστυνομίας!κύριο στα μαζαγια δουλεύουν άνθρωποι πόλοι που ζουν τις οικογένειές τους.και τουρίστες που έρχονται στο Λουτράκι να κάνουν διακοπές,και όχι να μονάσουν!βλέπω ξέρετε τον νόμο απ’εξω!θέλετε ένα Λουτράκι μοναστήρι,δεν σας αρέσει τίποτα.ενοχληστε από τα πάντα!καθίσματα,ξαπλώστρες,ομπρέλες,μουσική,και δεν πατάτε και πότε σε μαγαζιά της παραλίας!να χαίρεστε το κατόρθωμα σας,διαλύεται την οικονομία μια πόλης,για να κοιμαστε μετά τις ειδήσεις τω 9!!

  4. Μια πόλη νεκροταφείο θέλουν κάποιοι που κάνουν όλο το καλοκαίρι καταγγελίες ανώνυμες, για ψύλλου πηδημα. Χρονιαρα μέρα ήταν η χθεσινή για την πόλη. Αι σιχτηρ, ρουφιάνες κ ρουφιάνοι.

  5. Συγκεκριμενα καταστηματα στη παραλια ειναι προκλητικα και βαζουν δυνατα μουσικη. Πανω απο 3 δεν ειναι. Ευτυχως λοιπον συνεληφθησαν αυτοι οι 3. Ειπατε οτι τι πραγματα ειναι αυτα, σε μια αδειο παραλια λογω αερα, κοσμος δεν υπηρχε, γιατι ολη αυτη η κινητοποιηση; Σωστο, κοσμος δεν υπηρχε. Τοτε γιατι οι καταστηματαρχες παρ ολα αυτα, εκεινοι το χαβα τους, η μουσικη τους στη διαπασων; Να σας πω εγω γιατι. Επειδη εχουν συνηθισει να ειναι προκλητικοι. Το εχουν συστημα να εχουν δυνατα νταμπα ντουμπα. Ειπατε επρεπε να ειχε γινει συσταση πρωτα. Εσεις το ξερετε οτι δεν ειχε γινει συσταση; Ειστε σιγουροι; Να σας το πω παλι εγω λοιπον που το ξερω. Συσταση εχει γινει. Πολλες φορες. Επειτα απο καταγγελιες κατοικων. Γι αυτο εξ αλλου μολις πριν λιγες μερες, αστυνομικοι ειχαν κατσει στη παραλια επι αρκετα λεπτα και κατα συμπτωση ειχαν κατσει κοντα σε ενα απο αυτα τα προκλητικα καταστηματα της παραλιας. Γιατι το εκαναν αυτο; Μηπως για να ρεμβασουν στη παραλια; Οχι, για αλλο λογο το εκαναν. Για να δουν αν ευσταθουν οι πολλες καταγγελιες για δυνατη μουσικη.
    Νικος, ιδιοκτητης διαμερισματος πανω στη παραλια με προσοψη μπροστα στον παραλιακο πεζοδρομο..

  6. Γυρνώντας τον χρόνο πίσω στην δεκαετία του 70 και 80 η αντιπαροχη έφερε αυτά τ αποτελέσματα,εισαγγελείς στρατιωτικοί αστυνομικοί με τα έφ άπαξ αγόρασαν διαμερίσματα και από την δεκαετία του 90 και μετά άρχισαν τα “ξέρεις ποιος είμαι εγω;” εποχή Γιωτακη έμπαιναν με τα ηχομετρα από τότε πολλές φορές η τοπική αστυνομία ειδοποιούσε τους ιδιοκτήτες ή ήταν πιο ελαστικοί το κατάλαβαν οι “ξερεις ποιος είμαι εγω;” και πλέον τηλεφωνούν στα κεντρικά και έρχονται από Κόρινθο…
    Περαστικά μας

  7. Δεν το κατάλαβα ,γιατί να νιαστούμε για την κονόμα μερικών δεκάδων επιχειρηματιών της παραλίας; Νιάζονται αυτοί για το τι γίνεται με τους υπόλοιπους συνδημότες; που ξενιτεύονται όλο το καλοκαίρι για να κάνουν ένα μπανάκι χωρίς να πληρώνουν κάποιο νταβατζηλίκι;
    Ρε άντε παρατάτε μας …

    • Ολοι οι τουριστικοι προορισμοι εχουν οργανωμενες παραλίες. Δόξα το θεό στο Λουτράκι έχουμε 4 χιλιομετρα παραλία χωρίς να χρεωθείς.

  8. Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα. Όχι όποτε το Α.Τ. Λουτρακίου εξιχνιάζει υποθέσεις, μπράβο του και όποτε κλείνει τα μάτια στην εφαρμογή του νόμου, μπράβο του και πάλι. Ας μας πει κι ο αλευράς, στην χώρα που μετανάστευσε εφαρμόζεται από την αστυνομία ο νόμος κατά γράμμα ναι ή όχι;

  9. Άλλη μιά ευκιρία να διχαστούμε!!!! Ντροπή μας ρε παιδιά. Οι διαφορές ΔΕΝ είναι μεταξύ μας . Οι διαφορές γεννιούνται γιατί όλοι μας (από οποια πλευρά ) θέλουμε να ερμηνεύουμε τον νόμο υπέρ μας . Οι μαγαζότορες ( που εργάζονται παιδιά μας) θέλουν να καταργούν τον νόμο με τσααμπουκά και οι κάτοικοι να επιβάλλουν τον νόμο που ΥΠΗΡΧΕ όταν αγόραζαν τα διαμερίσματά τους πάνω στην παραλία.
    Η γνώμη μου είναι ότι ( όπως πάντα) η αλήθεια είναι στην μέση . Οι μαγαζάτορες πρέπει να κάνουν σοβαρή επέμβαση στην ηχομόνωση και μετά τις 12 να χαμηλώνουν την μουσική ,οι ιδιοκτήτες υπομονή μέχρι την ώρα που λέει ο νόμος αλλά και η αστυνομία να πάρει υπ’ όψιν της τον τουριστικό χαρακτήρα της πόλης όταν καθορίζει τα ωράρια.
    Φυσικά όλα καταλήγουν στο γεγονός ότι ΠΟΤΕ ο Δήμος μας δεμ αποφάσισε ουσιαστικά τι σόι Δήμος θέλουμε να είμαστε ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ η ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ;;;; Δύο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν γίνεται .

  10. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆ξέρετε ότι σε τέτοια άρθρα που ακούς πολλά και διαφορά ,μην γράψω τίποτα αλλο ,δεν μπουκάρω με την καλή έννοια !!Με κάλεσε μια ψυχή ,ο0820 να πω για εφαρμογές νόμων κλπ !!Θα έρθω σε σένα soon 🔜 !!Το ποιο σωστό σχόλιο το είπε ο φίλος φίλη 1125 !!Αυτο φίλε φίλη είμαστε» το Λουτρακι !Διχασμενοι μια ζωή !!Οποιον τον συμφέρει ο νόμος η όχι θα πάρει το μέρος !Τα είπες επίσης σωστά με τονΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ,ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ,!Απο τότε που θυμαμε το Λουτρακι ετσι γινόταν, σκεφτόμαστε ,και δυστυχως προχωράγαμε με τα δυο καρπαζιά πράγμα αδύνατον ειδικα αν υπάρχουν συμφέροντα !!Σε αλλά τουριστικά μέρη οσο γνωριζουμε και βλεπουμε σε τέτοια θέματα τα βρίσκουν οι εμπλεκόμενοι και προχωρούν !!Τωρα για να απαντήσω και στον πονηρό για την εφαρμογή των νόμων στο εξωτερικό να του πω ότι οταν το κάθε θέμα φτανει στο σημείο να εφαρμοστεί ο νόμος ,δηλαδή να επέμβει η αστυνομία το σωστό είναι αυτο !Τωρα στην Ελλάδα ξέρουμε πως εφαρμόζονται και ποτε εφαρμόζονται !Και εδώ Λοιπον στην Αγγλία οταν θα γίνει μια καταγγελια θα επέμβουν !Τωρα σε κάτι που γίνετε 40 και πάνω χρόνια το λες πρόβλημα

  11. 18:10,19:31 Συμφωνο απολυτα μαζι σας

    21:29 Αυτοι οι μαγαζατορες που λες και οσι δουλευουν σε αυτους νοιαζονται πολλη ποιο πολλη απο εσενα για τον τοπο και βοηθανε χωρις να το μαθαινει κανενας δεν κανουν διαφημισει εσενα αμα δεν σου αρεσει στο βουνο γκε κε ορ νουκου γκε κε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog