Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η εταιρεία Γαλακτοκομικών Μανδρέκας Α.Ε. καθαρίζει την παραλία Καλάμια στην Κόρινθο

- Advertisement -
  • Η Κορινθιακή εταιρεία Μανδρέκας, με την πρωτοβουλία της οργάνωσης ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ανέλαβε τον καθαρισμό της παραλίας στα Καλάμια, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 17 Σεπτεμβρίου 2023 με τη συμμετοχή 45 εργαζομένων, των οικογενειών και φίλων τους.

Με αυτή την ενέργεια εγκαινιάζεται μια σειρά ενεργειών περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης που στοχεύουν ταυτόχρονα και στην ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού και την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας από τους εργαζόμενους της εταιρείας Μανδρέκας.

«Στην εταιρεία Μανδρέκας, πιστεύουμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας. Οι εθελοντές μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας με πολύ διάθεση και με τη βοήθειά τους στέλνουμε το δικό μας μήνυμα πως όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε για ένα πιο βιώσιμο περιβάλλον. Αυτή η δράση αποτελεί μια αφετηρία για τις επόμενες ενέργειες που σχεδιάζουμε ώστε να έρθουμε πιο κοντά με τους εργαζόμενους μας σε ένα πλαίσιο που προωθεί τις αξίες & την κουλτούρα της εταιρείας», τόνισε η Βιολέττα Μανδρέκα, Εμπορική Διευθύντρια της εταιρείας.

Σχετικά με την εταιρεία Μανδρέκας:

Η εταιρεία Μανδρέκας ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της το μακρινό 1948 στην Κόρινθο με την παραγωγή ποιοτικών γαλακτοκομικών από φρέσκο γάλα 100% Ελλήνων παραγωγών.

Έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων από αγνές πρώτες ύλες, η εταιρεία παράγει μία ευρεία γκάμα προϊόντων όπως: φρέσκο αγελαδινό γάλα, επιδόρπια γιαουρτιού και γάλακτος, αλλά και γαλακτοκομικά προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Το 2020, η εταιρεία λάνσαρε το καινοτόμο brand «Youphoria High Protein», το μοναδικό Ελληνικό πόσιμο γιαούρτι, ανοίγοντας μία νέα κατηγορία στον κλάδο των πρωτεϊνούχων γαλακτοκομικών προϊόντων.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία Μανδρέκας αποτελεί την μοναδική ελληνική επιχείρηση με συμμετοχή στο ερευνητικό πρόγραμμα HORIZON 2020, αξιοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με σεβασμό στο περιβάλλον και σταθερή στις αρχές της για ανάπτυξη με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Σήμερα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα της Μανδρέκας, ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών για φρέσκα & ποιοτικά προϊόντα και ταξιδεύουν σε 20 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog