Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑΕΔΙΚ: Επίσημη ενημέρωση για την επαναλειτουργία της βυθιζόμενης γέφυρας στην Ποσειδωνία

- Advertisement -

Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης σχετικά με τη διακοπή λειτουργίας της βυθιζόμενης γέφυρας Ποσειδωνίας, ενημερώνουμε τους χρήστες και τους κατοίκους της περιοχής ότι η γέφυρα θα παραμείνει εκτός λειτουργίας έως και το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης.

Η Εταιρεία ευχαριστεί τους χρήστες της γέφυρας και κυρίως τους κατοίκους της περιοχής για την κατανόησή τους, αναφέρεται από την ΑΕΔΙΚ.

 

Αργά το Σάββατο θα ξαναλειτουργήσει για το κοινό η γέφυρα της Ποσειδωνία

 Η ΑΕΔΙΚ ενημερώνει για τη βλάβη της γέφυρας στην Ποσειδωνία (φωτο)

 (‘Εσπασε η γέφυρα της Ποσειδωνίας κατά τη βύθισή της)

 

 

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • μονο να κραζετε ξερετε μερικοι μερικοι, αχρηστοι μια ζωη…. Ο κ. Ζουγλής αναφέρθηκε στην γέφυρα της Ισθμίας που συμπληρώνει σχεδόν τέσσερα χρόνια κλειστή, κατά το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Όπως είπε ο γενικός διευθυντής της ΑΕΔΙΚ ύστερα από τέσσερις άγονους διαγωνισμούς, τελικά οι εργασίες στην γέφυρα θα γίνουν μέσα στους επόμενους δύο μήνες και η γέφυρα οριστικά θα παραδοθεί πριν από το τέλος του έτους.
      Η λειτουργία της βυθιζόμενης γέφυρας Ισθμίων θα διακοπεί από την Τρίτη 24.10.2023 και για διάστημα δύο μηνών προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης των κινητών και μηχανικών μερών της.πριν από 5 ημέρες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog