Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μαρία Πρωτοπαππά: Τελικά θα απενταχθεί το αντιπλημμυρικό έργο προστασίας του δήμου Λουτρακίου ή όχι;;;

- Advertisement -
  • Δημοσιεύματα των ημερών αναφέρουν ότι απεντάχθησαν από το Ταμείο Ανάκαμψης τέσσερα αντιπλημμυρικά έργα που είχαν ενταχθεί στο Ελλάδα 2.0 .

Μεταξύ αυτών το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας του Δήμου Λουτρακίου -Περαχώρας – Αγίων θεοδώρων (Β’φάση) Υποπράξη 3 με προϋπολογισμό 25.500.000 ευρώ

Το αντικείμενο του παρόντος έργου είναι η κατασκευή έργων διευθέτησης σε 8 ρέμματα της πόλης Λουτρακίου για την αντιμέτωπιση των πλημμυρικών προβλημάτων .

Συγκεκριμένα στα ρέμματα Αγίου Φανουρίου, Χαρβάτι, Αγίας Κυριακής, Νεκροταφείου 1 Νεκροταφείου 2 Οσίου Παταπίου , Αγίου Γεωργίου Και Νταμαρίου.

Η αναγκαιότητα του έργου αυτού ειδικά σε περιβάλλον κλιματικής κρίσης είναι κάτι περισσότερο από αυτάποδεικτη και αίτημα της κοινωνίας χρόνων τώρα καθότι τα αντιπλημμυρικά έργα αφορούν την προστασία και την ασφάλεια των κατοίκων.
Προς τούτο Ερωτώμεν;

*απεντάχθηκε η όχι το συγκεκριμένο έργο ,για ποιους λόγους και ποιο το μέλλον αυτού του έργου;

*Αν ναι, το γνώριζε η δημοτική αρχή προ των εκλογών και σε ποιες ενέργειες προέβει ,εκτός του ότι το διατυμπάνιζε;

*από τις 29 Δεκεμβρίου 2022 που διεξήχθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του Αναδόχου εκτέλεσης του συγκεκριμένου έργου και αναδείχτηκε ο ανάδοχος ποια είναι η πορεία του συγκεκριμένου έργου;

Περιμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις από τη δημοτική αρχή .

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog