Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Παραιτήθηκε ο Φίλιππας Θυμής από την Προεδρία του ΔΟΚΟΠΑΠ

- Advertisement -
  • Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του ΔΟΚΟΠΑΠ, υπέβαλε πριν από λίγο, ο Φίλιππος Θυμής στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Λουτράκι.

 

Ο Φίλιππος Θυμής είχε ζητήσει πριν τις εκλογές να παραιτηθεί, ωστόσο ο δήμαρχος κ. Γκιώνης του είχε προτείνει να παραιτηθεί μετά τις εκλογές.

Ο Φίλιππος Θυμής, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ΔΟΚΟΠΑΠ για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι δεν λάμβανε μισθό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φίλιππος Θυμής, ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Κωστή Ζερβού, Επιλογή Ευθύνης – Ώρα για Δράση, στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη, αλλά  δεν εξελέγη.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Bλέπω δίπλα τον κ. Παντελέου και θυμάμαι τις εποχές όπου μας έδειχνε σηκωμένο το μεσαίο του δάχτυλο. Του απαντήσαμε στις εκλογές πως καλύτερα γελάει ο τελευταίος. Περαδτικά του!

  2. 08.35 αρχισε ανενδοτος παρτο χαμπαρι. Η αθλια μεθοδευση με τον προαστιακο εφτασε βρυξελλες αν δε το ξερεις με ονοματα .Οποτε θες δε θες οταν ρθουν οι αθηναιοι και δημοτογραφηθουν και ΔΕΝ μπορειτε πλεον να τους σταματησετε και θα σασ παρουν χαμπαρι και σας και τα μαξιλαρια σας, θα πατε εκει που πρεπει. 700 ψηφοι ησαν . περιμενετε 5000 αθηναιους σε πεντε χρονια τουλαχιστον. θα τα πουμε τοτε οπως πρεπει. ΚΑι δεν ΞΕΧΝΑΜΕ, με ποιον τροπο πηρατε τις εκλογεσ. . Ηπιο κλιμα τελος -ετσι πες τα μεσα που σας υποστηριζουν . ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ. Για δε τους “επιχερηματιες” που λογο δεν ειχαν ερχεται πεινα το χειμωνα.. Θα σασ πληρωσουν ΟΠΩΣ ΠΡεΠΕι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog