Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κωστής Ζερβός: Επικίνδυνα πράγματα στο Λουτράκι (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -
  • Αρχικά ο επικεφαλής της ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, Κωστής Ζερβός, στην τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στο μεγάλο ποσοστό της αποχής στις εκλογές.

Πρότεινε μια ημερίδα ενημέρωσης με το θέμα αυτό δηλαδή την αποχή, που τείνει συνεχώς να αυξάνεται στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Στη συνέχεια κατήγγειλε το δήμο, ότι αίτημα στην εφαρμογή novoville, εμφανίζεται ως ολοκληρωμένο.

 

«Στην οδο Υψηλάντου 56 που υπάρχουν και δύο φροντιστήρια, υπάρχει κολώνα δημοτικού φωτισμού έτοιμη να πέσει. Κάποιος την έδεσε με ένα σχοινί από την ταμπέλα παρακείμενου φροντιστηρίου. Αν αυτό είναι ολοκληρωμένη λύση, λέω ότι πρέπει να το ξαναδείτε γιατί μπορεί να πέσει πάνω σε παιδιά, σε πολίτες, σε σταθμευμενα αυτοκίνητα.»

 

Ο κ. Ζερβός αναφέρθηκε και στην απένταξη του αντιπλημμυρικού έργου και πρότεινε αν θέλει το δημοτικό συμβούλιο, περαιτέρω κινητοποιήσεις για την διεκδίκηση των 28.000.000 που υπολείπονται για την ολοκλήρωση του. Στηλίτευσε την στάση της δημοτικής αρχής ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ενημέρωση για την εξέλιξη του συγκεκριμένου θέματος.  «Μιλάμε για μια επιβαρυμενη περιοχή που κάηκε, που αποτελεί κόκκινο σημείο σύμφωνα με το Μετσόβειο, μιλάμε για 8 ρέματα και λέμε είμαστε προβληματισμένοι»

 

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του Κωστή Ζερβού

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog