Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

10 πυροσβεστικά οχήματα προσφορά της Motor oil στο Λουτράκι

- Advertisement -
  • Ο Δήμαρχος Λουτρακίου- Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 στο Λουτράκι, ανέφερε

 

πως η Motor Oil θα προσφέρει δέκα (10) πυροσβεστικά οχήματα στο δήμο Λουτρακίου για τις ανάγκες της δασοπυρόσβεσης και προστασίας των δασών και συγκεκριμένα:

Tα οχήματα θα παραλάβουν οι δύο διαπιστευμένοι από την Πολιτική Προστασία Εθελοντικοί Σύλλογοι Δασοπροστασίας, του Λουτρακίου και των Αγίων Θεοδώρων, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Περαχώρας (δύο οχήματα) και ίσως να δοθούν και κάποια στην Κόρινθο

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Διγενης δεν προσφέρει τις υπηρεσίες οταν χρειαζεται; Γιατί τόσο μίσος οταν υπάρχει ανάγκη σε φωτια και πλημμύρα όλοι τρέχουν,κύριε Δήμαρχε.

  2. Ναι στους αγίους να τα δώσετε η Περαχωρα έχει τον μη πιστοποιητικό ΔΙΓΕΝΗ για τις φωτιές αν περιμέναμε εσάς ζητώ που καήκαμε.

  3. Eυχαριστουμε κ. Μοτορ οιλ, αλλα μηπως υπαρχει η δυνατοτητα στη δωρεα να βρειτε εναν τροπο να μπλεξετε και καναν γαμπρουλη ωστε να παρει απευθειας αναθεση καποιου εργου να νοσταλγησει τα παλια ?

  4. Κύριε vagg ο δήμος Λουτρακίου έχει πιστοποιοημενο πυροσβεστικό σταθμό στην περαχωρα πιστεύω το γνωρίζετε εκτός αν δεν είστε δημότης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog