Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κώστας Λογοθέτης: Άρεται το πρόσχημα της καταστροφής του Αρχαίου Διόλκου, ανοίγει ο δρόμος για τη μαρίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -
  • Ο επικεφαλής της παράταξης ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Κώστας Λογοθέτης, στην πρώτη του τοποθέτηση στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά τις εκλογές αρχικά έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στις εκλογές και ευχήθηκε καλή θητεία στη δημοτική αρχή που κέρδισε για μια ακόμα φορά τις εκλογές.

 

Στη συνέχεια στηλίτευσε το γεγονός της απένταξης του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου, ενώ περίμενε να υπάρχει το θέμα στην ημερήσια διάταξη, ώστε να υπάρξει πίεση στον Υπουργό να σταματήσει την απένταξη.

 

Κατόπιν, αναφέρθηκε στην εκδήλωση των εγκαινίων της παράδοσης του έργου του αρχαίου διόλκου και είπε ότι πράγματι προφορικά ο δήμαρχος τον κάλεσε όπως και τον κ. Πετρίτση. Το σημαντικό όμως στην όλη υπόθεση είναι ότι άρεται εκείνη η προσχηματική πρόφαση της καταστροφής του αρχαίου διόκλου με  την κατασκευή μαρίνας, η οποία ήταν είχε συμβατική υποχρέωση έναντι του δήμου το Καζίνο, με την παράδοση του έργου. Θα πρέπει μετά από αυτή την εξέλιξη, το νέο δημοτικό συμβούλιο να αιτηθεί εκ νέου για την ένταξη και αυτού του έργου.

 

Δεν υπάρχουν καθηγητές στα σχολεία, είναι απαράδεκτο Νοέμβριο μήνα να μην έχουν τοποθετηθεί οι καθηγητές στα σχολεία. Ισως και σαν δημοτικό συμβούλιο να το συζητήσουμε, ανέφερε ο κ. Λογοθέτης

Στον κόμβο έχουν γίνει πολλά ατυχήματα, το έργο έχει σταματήσει, γιατί; Xρωστούν χρήματα στον εργολάβο, απάντησε ο δήμαρχος.

 

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του Κώστα Λογοθέτη

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ορισμενα πραγματα στοιχειωδη

    Το καζινο εχει αυτα τα εσοδα που εχει. Αν δεν ερθει ο προαστιακος ΑΜΕΣΑ(τι γνωμη εχει ο κος Λογοθετης για τις μαντρες???) το καζινο δεν θα εχει την επισκεψιμοτητα απο τα βορεια προαστια που ειναι το μεγαλυτερο μερος της πελατειας. Ηδη με την τακτοποιηση των οφειλων το καζινο θα πρεπει να καταβαλει βαρεις δοσεις που φυσικα προυποθετουν εσοδα (και αυτα δεν ερχονται απο μονα τους). Το να ζητησει κανεις οι επενδυτες να φτιαξουν ενα εργο δεκαδων εκαττομυριων απλως επι τη βαση της συμβατικης υποχρεωσης ειναι δεδομενης της οικονομικης θεσης του καζινο σημερα ειναι ονειρο θερινης νυκτος και εαν οι ιδιοκτητεσ απεφασιζαν θα το εκαναν μονο εαν τα επιχειρηματικα οφελη καλυπταν την επενδυση. Μαρινα σε χωριο 7000 κατοικων δε φτιαχνει κανενας. οποτε το ερωτημα προς τους κους Λογοθετη αλλα και Ζερβο ειναι ενα: Θελουν τον μαζικο εποικισμο της πολης απο “αθηναιους”? Και ποια η θεση τους για τις “μαντρες”? (σε σχεση με τον προα;στιακο ο οποιος ξεκλειδωνει την πληθυσμιακη ανακαμψη της πολης (η μαλλον χωριου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog