Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Λουτράκι: Γιατί έκοψαν τα πεύκα στην παραλία; (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Δύο πεύκα κόπηκαν στην παραλία κατά τη διάρκεια των εργασιών της ανάπλασης από τα συνεργεία.

 

Aμέσως επικοινωνήσαμε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Θανάση Μουζάκη αλλά και τον αρμόδιο επιβλέποντα υπάλληλο του δήμου, τον αρχιτέκτονα κ. Μίλτο Παπαδημητρόπουλο.

 

Στη ερώτησή μας γιατί κόπηκαν τα δέντρα και οι δυο έδωσαν την ίδια απάντηση.

 

«Ενα πεύκο ήταν ξεραμένο και το άλλο είχε γείρει, με επικίνδυνη κλίση που έπρεπε οπωσδήποτε να κοπεί για να μην προκληθεί ατύχημα»

 

Ο κ. Παπαδημητρόπουλος δε, είπε επίσης ότι οι πολίτες πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή γιατί το έργο είναι ακόμα υπό κατασκευή. «Με την ολοκλήρωσή του, θα δείτε όλοι, μια όμορφη παραλία, ενώ θα φυτευτούν αρκετά δέντρα», τόνισε.

 

Σε ερώτησή μας , αν θα μπορούσαν αυτά τα δέντρα με κάποιο τρόπο, αφενός το ξεραμένο με φάρμακα να επανέλθει, αφετέρου αυτό που έγερνε να στυλωθεί κάπως, ήταν αρνητικός.

«Δυστυχώς δεν γινόταν, έπρεπε να κοπούν. Ενα ξεραμένο δέντρο δεν προσφέρει τίποτα και ένα μεγάλο δέντρο που γέρνει είναι επικίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια. Εκεί περπατούν άνθρωποι, ηλικιωμένοι, παιδιά, αν γίνει κάτι, κάποιοι θα έλεγαν, γιατί δεν το έκοψαν.»

 

Τα ίδια είπε και ο γεωπόνος του δήμου, όπως μας μετέφερε ο αντιδήμαρχος κ. Μουζάκης

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παρακαλώ να ενημερώσετε πως λιγο πιο κάτω στο πάρκο ,υπάρχουν και ξεραμένοι μεγάλοι κορμοί απο φοίνικες που επίσης είναι πολύ επικίνδυνοι και θα πρέπει να κοπούν.
    Τι περιμένουν ,να πέσουν σε κάποιο κεφάλι;

  2. Θελω να σχολιασω την αναπλαση οπου ολα ειναι ομοιομορφα , σε γκρι τσιμεντι’ , με αποτελεσμα να μοιαζει ολο το μερος με στρατωνα Ελπιζω να κανουν κατι να ομορφηνει λιγο η παραλια γιατι τωρα εγινε σαν ενα μεγαλο στρατοπεδο Χωρις χρωμα πουθενα , χωρις πλακες κατω , χωρις τιποτα ομορφο και με τα μαγαζια ολα ιδια , να μη ξεχωριζεις το ενα απο το αλλο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog