Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Γιώργος Γκιώνης: Θα τα πούμε και το 2028 κ. Πρωτοπαππά! (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -
  • Στην αντιπαράθεση μεταξύ του δημάρχου Γιώργου Γκιώνη και του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Κωστή Ζερβού, θέλησε να παρέμβει η δημοτική σύμβουλος Μαρία Πρωτοπαππά

 

Ο Γιώργος Γκιώνης αντιπαρατέθηκε με τον Κωστή Ζερβό για τον κυκλικό κόμβο, σε ερώτημα που προήλθε από το Ζάχο Αγγιστριώτη, αν εχει κακοτεχνίες.

 

Πέρρας και Γκιώνης εξήγησαν ότι οι κόμβοι είναι έργο της Περιφέρειας και έχουν λάβει έγκριση και αδειοδότηση από 4 τεχνικές Υπηρεσίες. Του δήμου μας, της Κορίνθου, της Τριπόλεως , της Αποκεντρωμένης στην Πάτρα.

 

Νομίζετε ότι όλοι αυτοί θέλουν να πάνε φυλακή; ρώτησε ο αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών Σωτήρης Πέρρας.

 

Τότε ο Κωστής Ζερβός απάντησε «και η ΡΙΚΟΜΕΞ είχε εγκρίσεις, αλλά έπεσε». Ο Δήμαρχος του απάντησε πως «δεν είναι δυνατόν ένα νέο παιδί, να λέει τέτοια πράγματα,είστε νέος άνθρωπος με μυαλό και λέτε τέτοια πράγματα; Αφού έχει 4 αδειοδοτήσεις, τι θέλετε να κάνω; Να ξανακάνω έλεγχο; Είστε νέος άνθρωπος και έρχεστε στο Δημοτικό Συμβούλιο με αυτή τη νοοτροπία; Όπως ήρθατε και προχθές και μου λέγατε να πάω να βριστώ με τον Ταγαρά για το αντιπλημμυρικό; Εσύ είσαι το μέλλον του τόπου; εσύ θα πας τον τόπο μπροστά;Eίναι ντροπή να τα λέτε αυτά, γι’ αυτό πήρατε το ποσοστό που πήρατε στις εκλογες. Μπράβο μεγάλη επιτυχία ».

 

Σε αυτό το σημείο παρενέβη η Μαρία Πρωτοπαππά «Είναι δυνατόν να λέτε σε ένα νέο παιδί και να μιλάτε για τα ποσοστά που πήρε ο καθένας; Είναι τραγικό »

 

Για να απαντήσει και πάλι ο Γιώργος Γκιώνης

 

«Καλά κυρία Πρωτοπαππά εσείς είστε τραγική. Και η τραγικότητα φάνηκε και στις εκλογές! Θα τα ξαναπούμε το 2028 που θα ξανακατέβετε. Τότε θα τα ξανασυζητήσουμε»!

 

Χ@ra

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog