Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Θανάσης Μουζάκης: Στο Γυμνασιάρχη αρέσει το «θεαθήναι» ενώ κάποιοι δεν εμφανίστηκαν ούτε στην παρέλαση

- Advertisement -
  • Αφορμή για να πετάξει το «γάντι» στη Μαρία Πρωτοπαππά και την παράταξή της, βρήκε ο Θανάσης Μουζάκης, αλλά η άλλη πλευρά δεν το σήκωσε (το γάντι) 

 

Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες με το Γυμνασιάρχη κ. Γιώργο Νανόπουλο, ο Θανάσης Μουζάκης είπε:

 

«Υποψήφιοι κάνανε παρέλαση στο Γυμνάσιο, ούτε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου δεν ήτανε, κάνανε παρέλαση στο γυμνάσιο με φωτογραφίες (σσ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου η παράταξη της Πρωτοπαππά ήταν βροντερά απούσα).

 

Ενας διευθυντής ποτέ δε βγαίνει στα κανάλια ή πάει στον Εισαγγελέα, είναι θεσμικός. Από αυτά που είπε τα  μισά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κάλεσε τους γονείς και δεν κάλεσε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παιδείας, να δώσει απαντήσεις, το μάθαμε όμως και πήγαμε εκεί.

 

Τα μισά που είπε ήταν ψέμματα, μου είπε δεν καθάρισα. Είχα στείλει το προσωπικό και καθάρισε την οροφή, βγάλανε 75 σακκούλες πούσια και μου λεει ότι δεν είχα στείλει να καθαρίσω. Μετά όμως, που ίσως το θυμήθηκε, λέει, πετάγατε τις σακκούλες από κάτω. Και τι να τις κάνω, πως θα τις πάρω; Πως θα τις κατεβασουμε: Eκεί πάνω υπάρχει κάποιος γυμνασιάρχης που του αρέσει το θεαθήναι», είπε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Θανάσης Μουζάκης.

 

Ο Θανάσης Μουζάκης όμως, δεν άφησε αναπάντητο και το σχόλιο του Ζάχου Αγγιστριώτη, ο οποίος για το ίδιο θέμα, του Γυμνασίου δηλαδή, είπε ότι «Το γυμνάσιο είναι από τα πιο επικίνδυνα σχολεία στη χώρα»

 

Είναι επικίνδυνος ο ίδιος, απάντησε ο αντιδήμαρχος. Είναι δυνατόν να λέει δημοτικός σύμβουλος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ότι το σχολείο είναι επικίνδυνο;;

 

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog