Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Παναγιώτης Νίκας: Είμαι υπερήφανος που συνεργάστηκα με το Γιώργο Γκιώνη

- Advertisement -
  • Ως “το σημαντικότερο έργο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων”, χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, το ολοκληρωμένο έργο αναβάθμισης της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων στους Αγίους Θεοδώρους που παραδόθηκε σήμερα Τρίτη 28/11…

 

“Συνεργάστηκα άψογα με ένα Δήμαρχο ο οποίος αγαπά την Αυτοδιοίκηση, αγαπά τον τόπο του, είναι πρακτικός και λύνει προβλήματα. Στα 4 χρόνια που είμαι Περιφερειάρχης, αντιλήφθηκα αμέσως, ότι έχω να συννενοηθώ με έναν άνθρωπο ο οποίος κοιτάει το δημόσιο συμφέρον, κοιτάει τον τόπο του, δε λέει ψέματα, δεν λέει υπερβολές και τον νοιάζει μόνο η προσφορά. Καναμε μαζί έργα πολύ σημαντικά!

Σώσαμε μαζί το μέτωπο του Λουτρακίου, με ένα έργο 5 εκατ. ευρώ που άλλαξε την εικόνα της πόλης. Προχωρήσαμε το Δίολκο, έργο 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Κάναμε τους κόμβους, επίσης ένα σημαντικό έργο. Όσο και αν κόστισε η πρόσοψη του Λουτρακίου, ο Διολκος, το γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου ή των Αγίων Θεοδώρων, έργα που κάναμε σε 4 μόλις χρόνια, το πιο σημαντικό έργο είναι αυτό εδώ. (ο βιολογικός των Αγίων Θεοδώρων). Έργο που αποδεικνύει ότι με λίγα σχετικά χρήματα, αν κάνουμε τις σωστές επιλογές, μπορούμε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη ενός τόπου. Βοήθα με μου είπε, 15 χρόνια έχει σταματήσει”.

 

Δείτε το video:

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog