Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

250.000 ευρώ από το Νίκα στο Λουτράκι στην εκπνοή της θητείας του.

- Advertisement -
  • Τη γνώμη μας για τον Παναγιώτη Νίκα, την έχουμε γράψει πολλές φορές!  Θεωρούμε ότι ήταν ένας αδέκαστος Περιφερειάρχης, με ήθος, με πολιτική κρίση και βούληση, με αγάπη για την Πελοπόννησο. Θεωρούσαμε πως έπρεπε να είναι και πάλι υποψήφιος αλλά αι βουλαί του κόμματος της ΝΔ ήταν διαφορετικές.

 

Την αγάπη του, έμπρακτα την έδειξε στο μέγιστο βαθμό και στην Κορινθία μας! Σε τέτοιο βαθμό που την επισκεπτόταν συχνότατα, με αποτέλεσμα να αναρωτιόμαστε «πάλι εδώ είναι ο Νίκας;»

 

Ειδικότερα για το  δήμο Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ.  εξασφάλισε χρηματοδοτήσεις και υπέγραψε συμβάσεις για μεγάλα έργα πνοής που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης και του δήμου γενικότερα. Ενα λάθος έκανε αλλά πλέον δεν έχει καμμία σημασία (αναφέρομαι στο Info kiosk του LTO, το οποίο ήθελε να οικειοποιηθεί)

 

Αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την αγαστή συνεργασία του με το Δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη, ο οποίος δημόσια έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην Περιφερειάρχη, στην εκπνοή της θητείας του, εξασφάλισε χρηματοδότηση 250.000 ευρώ για την αποπεράτωση των κυκλικών κόμβων.

 

Συμπερασματικά ο Παναγιώτης Νίκας έφυγε ως επιτυχημένος δήμαρχος από την Καλαμάτα και ως επιτυχημένος Περιφερειάρχης από την Πελοπόννησο. Μακάρι η Περιφερειακή Αρχή του κ. Πτωχού να σταθεί αντάξια στις προσδοκίες των Πελοποννήσιων.

 

Χ@ρα

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα ‘λεγα, με δύο λεξούλες: “ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ” – καθότι και ως γνωστόν, το άδικο δεν το θέλει ούτε ο Θεός, αλλά και ούτε επίσης, και ο… “έξω από δω”!! Ο ΚΑΘΟΛΑ έντιμος, ηθικός, ακέραιος, άμεμπτος, όσο επισης και ΚΑΘΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ άξιος, ικανός, σπουδαίος, εργατικός και πετυχημένος (αυτοδιοικητικά, και όχι μόνο), Παναγιώτης Νίκας (συν μαζί και με τα όποια λάθη του, όπως άλλωστε υποπίπτουμε σε αυτά, και ΟΛΟΙ οι άνθρωποι, φυσικά – χαρακτηριστικά ένα απ´ αυτά, ήτανε πως ο,τι είχε το κακό ελάττωμα, οπότε τσαντιζότανε και νευρίαζε, να εκτόξευε και να εκστόμιζε προς τους παροικούντες, καθώς και συναγελάζοντες συνομιλητάς του, πάμπολλα και αναρίθμητα”γαλλικά”), εθυσιάσθει με λίαν ανέντιμο, ύπουλο, παρασκηνιακό, μεθοδευμένο, αισχρό, καθώς επίσης και ανήθικο τρόπο, αλλά και ως άλλη “Ιφιγένεια”, μόνο και μόνο για να γίνει το χατίρι του Σαμαρά, με αντάλλαγμα ασφαλώς, να μην κάνει την ζωή του Κούλη δύσκολη, ο εν λόγω αυτός, Μεσσήνιος πολιτικός… Έλα όμως, “πως ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργετηθέντος”, μιάς, αλλά και παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί και το συνεχίζει να υπονομεύει, να “ροκανίζει”, να υποσκάπτει, να “πριονίζει”, καθώς επίσης και να “τηγανίζει” τον Μητσοτάκη, οπότε του δωθεί η ευκαιρία, ο Σαμαράς! Εδώ άλλωστε ταιριάζει, αλλά και “δένει” και “γάντι” (για όσον αφορά τον Κούλη), και η γνωστή μας αυτή ρήση: “Και δαρμένος και κερατάς”… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog