Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Α.Ο. Περαχώρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Σιαχάμη

- Advertisement -
  • Δυναμικά συνεχίζει η ομάδα της Περαχώρας την ενίσχυση του ρόστερ της, καθώς χθες ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Σιαχάμη απο τον Α.Ο. Λουτράκι.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Περαχώρας μέσα απο την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

🔴🔵Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή ,Κώστα Σιαχάμη!
Ο Κώστας προέρχεται από την ομάδα του Α.Ο.Λουτράκι και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα μας , να πραγματοποιήσει τους στόχους της!!!
Κώστα καλωσόρισες στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ.🔵🔴
⚫️🟠Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Α.Ο.ΛΟΥΤΡΑΚΙ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή🟠⚫️

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντρέας ΛεκκαςΟυαλια🏆🏆Καλή επιτυχία στο παιδί και να βοηθήσει την ομάδα του ΑΟΠ. Περίοδο μεταγραφών έχουμε. Όλοι αγοράζουν για να ενισχύθουν😃Ο Παο φέρνει πράγμα και από Τουρκία, ο θρύλος όποιον μιλάει λατινικά γενικά. Οι δύο δικέφαλοι δεν κάνουν δεν χρειάζεται 😃😃😃Έχουν αλλού καλή ομάδα 😜🤔Σήμερα ο Ανδρέας θα σας ξαφνιάσει λιγάκι. Συνήθως γράφω για τον θρύλο και για τους 234τους Ελλάδας. Σήμερα θα γράψω για για τον ΙΣΤΟΡΙΚΌ με κεφαλαία ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Η ομάδα του Αρεως που έλεγε και ο Διακογιανης είναι η παλαιότερη ομάδα της Θεσσαλονίκης με ετις ιδρυσης το 1914. Έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και ένα κύπελλο μονο. Αν αρχίσω να γράφω τους λόγους θα πάει μακρυά. Είναι η αδικημένη ομάδα της Θεσσαλονίκης και έχει πληρώσει και πολλές φορές αυτή για “αλλους”! Τον τελευταίο τίτλο στο κύπελλο Ελλάδος το πήρε το 1970. Απέναντι στον Παοκ επίσης 😀😀Φέτος του δίνετε η ευκαιρία να ξαναπάει ακόμα μια φορά στον τελικό, και υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να είναι πάλι ο Παοκ 😀😀Το ερώτημα είναι θα αφήσουν τον ΑΡΗ να το πάρει???Συνεχίζω σε άλλο σχόλιο αμέσως μην μας κόψει η Χαρούλα πάλι

  2. Αντρέας ΛεκαςΟυαλια 🏆🏆Ελπίζοντας να έχει περάσει το πρώτο μου σχόλιο να συνεχίσω εξηγώντας που το πάω γιατί αν δεν έχει πέρασει δεν θα καταλάβεις τι εννοώ. Όπως είπα λοιπόν στο σχόλιο υπάρχει η πιθανότητα φέτος Άρης και Παοκ μετά από 54 χρόνια να βρεθούν τελικό. Εγώ προσωπικά έχω πει ότι θα είναι ο παναθηναϊκός αλλά υποθετικά μιλάμε. Έγραψα αν τον αφήσουν να το πάρει το κύπελλο. Ποιος να τον αφήσει ρε εσύ Αντρέα θα πει κάποιος? Δεν ξέρω έναν ξέρω τέσσερις. Τους Big 4. Φέτος θα βγουν έξω από τα σύνορα 4 ομάδες. Ο πρώτος ο δεύτερος ο τρίτος και ο κυπελουχος. Αν ο κυπελουχος δεν είναι ένας από τους 4 πρώτους θα φάει την θέση του τέταρτου στην βαθμολογία. Δηλαδή αν το πάρει ο Άρης και έχει τερματίσει πεμπτος μαύρα μακαρόνια στον τέταρτο. Ποιος θα είναι τέταρτος στο τέλος της χρονιάς δεν το γνωρίζω υποθετικά πάντα ούτε τα υπόλοιπα. Στην Ελλάδα όμως ειδικά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν γίνετε στην τύχη υποθετικά και ότι κάτσει η μπίλια. Ένας από τους big 4 θα “μενουμε Ελλάδα”!! Αυτά προς το παρόν Ελπίζω σε δημοσίευση από το μπλοκ στα 2 σχόλια προς ενημέρωση σας πάντα καλό σαββατοκύριακο

  3. Όντως, ο Κώστας Σιαχάμης μπορεί να μην απέδωσε τα αναμενόμενα στον ΑΟΛ για 1000+1 λόγους που αν τους αναλύσουμε, θα νυχτώσουμε. Είναι όμως ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, γιατί τη μπάλα την ξέρει και πατάει γερά μες στο γήπεδο. Αν νοιώσει άνετα και βρει τα πατήματά του στον ΑΟΠ, ο Κώστας θα δείξει την αξία του. Θέμα χρόνου είναι να βρει ρυθμό, γιατί είναι μια ομάδα μόνος του. Και τον οσφπ να του φέρεις, θα τον σβερκώσει. Τόσοι και τόσοι τον σβερκώνουν, όπως η Λαμία. Ο Κώστας δεν θα τον σβερκώσει? Κώστα, καλώς όρισες στην ομάδα και σου ευχόμαστε τα καλύτερα. Στο χέρι σου να δείξεις τι αξίζεις, γιατί παιχτούρα μια φορά είσαι.

  4. Εγώ πάλι έχω στα υπόψη μου, γνωρίζω και ξέρω, έναν κύριο Σιαχάμη (κατά Τρίπολη, μεριά, αλλά και πρωτεύουσα του Μοριά), ο οποίος και φτιάχνει κάτι πίτες υπέροχες, καταπληκτικές, μοναδικές, “αέρινες”, τραγανές και λαχταριστές, όσο ακόμη και πίτες μαγικές & ονειρικές (κλασικές, ολικής αλέσεως, καλαμποκιού, καθώς επίσης και αραβικές και κυπριακές), είτε για τύλιγμα σουβλακιού, είτε ακόμη και γιά τίποτε τορτίγιες η και, φαλάφελ – κάνουν ιδανικώς, καθώς και εις την εντέλεια, αυτές. Τώρα, εάν ο εν λόγω αυτός “πιτάς”, έχει συγγενική σχέση με τον άνωθεν συνεπώνυμό του, ποδοσφαιριστή του ΑΟΠ, ε δεν το έχω στα υπόψη μου, δεν το γνωρίζω, αλλά και ούτε επίσης, και το ξέρω αυτό, εγώ… Τασος

  5. Αντρέας ΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Εδώ στα άδυτα του μπλοκ όλοι λίγο πολύ λέμε βλακειες με πρώτο και καλύτερο εμένα. Το γνωρίζω και πολλές φορές το κάνω σκόπιμα για να κάνω πλακιτσα να διασκεδάσω όσο μπορώ όποιον θέλει να διασκέδαση τέλος πάντων. Στις βλακειες που γράφω έχω ποικιλία και σχολιάζω για διάφορα θέματα. Από ολυμπιακό μέχρι ιπτάμενα ταξι😀Δε λέω τα ίδια και τα ίδια σας τους άλλους. Έχεις τον άλλον τον Λαμιωτη να λέει για την ήττα από την Λαμία. Έχει κολλήσει η βελόνα τι να του κάνω. Άστον να λέει. Τώρα που είπα λένε τα ίδια και τα ίδια να γράψω και αυτό που ήθελα αλλά έκανα παρεμβολή παλι. Βλέπουμε τώρα στις μεταγραφές οι παίχτες που έρχονται να κάνουν δηλώσεις όπως ήρθα να πάρουμε τίτλους, ηρθα να κάνουμε αυτό ήρθα να κάνουμε το άλλο φυσικά ότι τους είπε το αφεντικό που τους πήρε στην κάθε ομάδα. Βλέπεις όμως την διαφορά σε παίχτη του ολυμπιακού και δηλώσεις. “οποιοσδήποτε ποδοσγαιριστηςθα ονειρευονταν να εκπροσωπεί μια ομάδα με τόση Ιστορία σαν τον Ολυμπιακό) Τα είπε όλα ο Ορτα σε αυτή την φράση. Αντε γειά μας πάλι κατεβατό σόρι Χαρά

  6. Περι μπερδεματος προκειται?! Περυσι στο ελλην πρωταθλημα η τελικη καταταξη ηταν αεκ-παο-οσφπ-παοκ. Στο φετεινο ως τωρα εχει παοκ-παο-αεκ-οσφπ. Οταν γραφει ο man, ο θρυλος και οι 234οι αναφερεται σε 3 χρονια πριν και περα? Να του εξηγησει καποιος οτι τωρα εχουμε 2024 και ο 234ος ειναι σταθερα ο θρυλος, ενω εχει να σηκωσει κυπελλο ελλαδος εδω και πολλα πολλα χρονια. Αρα, ο θρυλος των τελευταιων ετων απεχει παρασαγγας απο ολα τα τροπαια και απο 3ος περυσι κατεληξε 4ος φετος. Ενδεχομενως 5ος του χρονου και βαλε. Ευσεβεις ποθοι λοιπον του man η μηπως ελλειψη επαφης με την πραγματικοτητα?

  7. Καλή επιτυχία στο παιδί. Την εβδομάδα που μας πέρασε, κέρδισε το ελληνικό ποδόσφαιρο και σε αυτό συνελούν πολύ και οι ποιοτικοί ξένοι ποδοσφαιριστές στους οποίους έχουν επενδύσει οι ελληνικές ομάδες, όπως για παράδειγμα τον Μαντί Καμαρά ή τον Βικίντας Σλίβκα. Τους ευχαριστούμε, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα απολαμβάναμε τέτοιο ωραίο αθλητικό θέαμα. Ας είναι καλά!

  8. ΑντρέαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆τι θυμήθηκα τώρα με τον φίλο που λέει για τον Καμαρα😃😃Θυμήθηκα ένα σύνθημα των αμπαλων παοκζηδων (μάθε του Τζιοβάνι λίγο μπάλα Σιγκαμπαλα)! Ο Σιγκαμπαλα που αγωνίζονταν τότε στον ΠΑΟΚ να μάθαινε του Τζιοβάνι λίγο μπάλα😃😃. Αυτό το λέω γιατί έχουμε και μικρά παιδιά εδώ μέσα, πιτσιρίκια που δεν θα τα θυμούνται αυτά, να μαθαίνουμε και κάτι. Την Τετάρτη μέγας αγώνας κυπέλλου στο στάδιο ΑΟΛ. με την Κόρινθο. Πιστεύω να έχει κόσμο και να γίνει ένα καλό παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων. Δυστυχώς ο Ανδρέας δεν μπόρεσε πάρα τις πολλές προσπάθειες και γνωριμίες που έχω να μπορέσω να βρω εισιτήρια για το Νιουπορτ – Μάντσεστερ αγώνα κυπέλλου την Κυριακή. Εισιτήρια μόνο 8 000 η μανζεστερ πήρε 1300 τα υπόλοιπα σε κατόχους διάρκειας καταλάβει κανείς σε μια πόλη σαν το Νιουπορτ την δυσκολία. Δεν πειράζει την έχουμε δει αρκετές φορές την Μάντσεστερ στο παρελθόν. Κρίμα θα σας έστελνα και τίποτα αποκλειστικά ρεπορτάζ Χαρά και Μιχάλη 😃Αντε γειά πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά λέμε 😜😜

  9. ΑντρέαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Δεν νομίζω να συμβαίνει αυτό που λες. Αν δεν έχεις τι να πεις δεν απαντάς. Τώρα αν διασκέδαζει κάποιος σαν του λόγου σου δεν το βλέπω γιατί εισε μέσα στην πίκρα δυστυχώς. Ας τα αφήσουμε αυτά να πούμε για καμιά μεταγραφή να διασκεδδασουμε. Ήρθε για την Παναθα ο Μπακασετας. Ο Έλληνας Τζιοβάνι τον αποκάλεσαν 😃😃😃Αυτό είναι διασκέδαση. Έλληνας Τζιοβάνι 😀😀Και ο ίδιος ο Μπακασετας αν το ακούσει θα γελάει μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο του. Αντε να πω και την σπόντα μου για το μπάσκετ. Τι έγινε ρε βαζελακια, με μισή ομάδα και στο τέλος μύρισε το μπατζάκι. Πάντως ο Τρακης αφού δεν έβαλε 42 πόντους που έλεγε ο 6αστέρος τα έβαλε με την διαιτησία πάλι 😃😃Αντε γειά μας έχουμε και μεταγραφές μόνο ο Παοκ δεν αγοράζει είναι κομπλέ η ομάδα.

  10. Φίλε Κώστα Σιαχάμη (σε αποκαλώ φίλε, επειδή έχεις έρθει στην ομάδα μας και σε θεωρούμε μέλος της οικογένειάς μας) αφού σε καλωσορίσω, να σου επιστήσω την προσοχή σε κάτι: το γήπεδό μας το σεβόμομαστε και αυτό ζηταμε κι από σένα, γιαυτό δεν το’χουμε μετατρέψει σε εξοχικό. Αν θες να παίζεις σε έδρα εξοχικού, θα πρέπει να αποταθείς σε άλλες ομάδες της Α’εθνικής κατηγορίας. Καλή τύχη και είμαστε στο πλευρό σου!!!

  11. Tιμούμε τον Σιαχάμη που ήρθε στον ΑΟΠ και ως τώρα δείχνει πως είμαστε η ομάδα που του ταιριάζει! Παλαιότερα, είχε καλοδεχτεί άλλο σωματείο τον Μαραντόνα στην Ελλάδα προσφέροντάς του φανέλα με το όνομά του. Αυτό ήταν σωστό, αλλά και άδικο, γιατί δεν τίμησε το ίδιο άλλους που πρόσφεραν πολλά στον σύλλογο, όπως τον Σπάθα, τον Καζναφέρη, τον Σπανέα κλπ. Η απουσία τους δείχνει σήμερα πόσο λείπουν από την ομαδάρα αυτοί οι καθοριστικοί συντελεστές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog