Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γυμνάσιο Λουτρακίου: Mητέρα ομορφαίνει το σχολείο, ζωγραφίζοντας τους τοίχους εθελοντικά (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε μια μητέρα που εθελοντικά ζωγραφίζει τους τοίχους του σχολείου ώστε να γίνει ακόμα πιο όμορφο, χαρίζοντας έτσι ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον σε όλα τα παιδιά-μαθητές!

 

Η κ. Φανή Μιχαλέμπαση, εργάζεται στο Γυμνάσιο, με σύμβαση ειδικού βοηθητικού προσωπικού. Εκτός ωραρίου της, με δική της πρωτοβουλία, σε συννενόηση με τη Διεύθυνση του σχολείου και το Σύλλογο Γονέων, ομορφαίνει με χρώματα τις επιφάνειες και τους τοίχους του σχολείου.

Πολλά μπράβο στην κ. Φανή!

 

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Εδώ πάει το κομπλέ που λέει ο φίλος ο σχολιαστής 👏👏Μπράβο στην κυρία για την ωραία ,και ευχάριστη εικόνα που δίνει στο κτήριο !!Εναωραιο γραφιτι είναι πάντα ευχάριστο από ότι να βανδαλίζουν τοίχους μνημεία αγάλματα γράφοντας ότι βλακεία τους κατέβει από το κεφάλι !!

  2. ΑντρέαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆δεν το έστειλα καλά να το γράψω πάλι. Εδώ θα χρησιμοποισω την ατάκα του φίλου σχολιαστή του “κομπλέ” και θα πω κομπλέ στην κυρία για την ωραία εικόνα που έκανε στο κτήριο του σχολείου. Το καλό το γκράφιτι, ζωγραφική αν θέλετε πάντα ομορφαίνει τους τοίχους που δυστυχώς χρόνια τώρα τους βανδαλιζουν οι μάγκες του σπρέι. Πολλά μπράβο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog