Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Για πρώτη φορά αγώνας Run Greece στο Ναύπλιο

- Advertisement -
  • Η ιστορική πόλη του Ναυπλίου επελέγη ως ο δεύτερος σταθμός της σειράς δρομικών αγώνων Run Greece, που διοργανώνει ανά τη επικράτεια ο ΣΕΓΑΣ.

Την προσθήκη της αργολικής πόλης εισηγήθηκε ο ίδιος ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Ορφανός, πρόταση που αποδέχτηκε επίσημα η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου.

Η συμφωνία επικυρώθηκε κατά τη συνάντησή τους στο Δημαρχείο της πόλης, παρουσία του β’ αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ, Ιάκωβου Πετσούλα και των Αντιδημάρχων Διεύθυνσης Πολεοδομίας και Ποιότητας Ζωής Ηλία Μαντζαβράκου, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού, Κωνσταντίνου Καράπαυλου, Οικονομικών, Γιώργου Φραγκιουδάκη και Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Κωνσταντίνας Καραγιάννη.

Ο κ. Πετσούλας, η κ. Σακοράφα, ο κ. Ορφανός, ο κ. Καράπαυλος, η κ. Καραγιάννη και ο κ. Μαντζαβράκος, στο γραφείο του Δημάρχου Ναυπλιέων.

«Το φυσικό κάλλος του Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής είναι απαράμιλλο και φαντάζει ως ιδανικός προορισμός για τη διεξαγωγή ενός σημαντικού δρομικού αγώνα, όπως είναι το Run Greece. Αποτελεί δε πολύ κοντινό προορισμό στην πρωτεύουσα, συνδυασμός που δίνει έναν ιδιαίτερα ελκυστικό τόνο στον αγώνα.

Με την πολύτιμη αρωγή του Δήμου Ναυπλιέων και του Δημάρχου Δημήτρη ορφανού προσωπικά, του οποίου πρωτοβουλία αποτελεί η πρόταση να ενταχθεί το Ναύπλιο στη σειρά αγώνων Run Greece, είμαι πεπεισμένη ότι όσοι λάβουν μέρος θα βιώσουν μια αξέχαστη εμπειρία», δήλωσε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Από την πλευρά του, ο οικοδεσπότης της συνάντησης, Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ορφανός υπογράμμισε: «Χαιρετίζουμε την αποδοχή της πρόταση μας από το ΣΕΓΑΣ σχετικά με τη διεξαγωγή του 2ου Run Greece στο Ναύπλιο, στις 21 Απριλίου 2024. Είμαστε χαρούμενοι διότι ο δήμος μας έχει όλες τις δυνατότητες να αποτελέσει προορισμό σπουδαίων αθλητικών διοργανώσεων. Προτεραιότητά μας είναι η ποιοτική βελτίωση των αθλητικών εκδηλώσεων μας και σε αυτό το πλαίσιο θέλουμε στο πλευρό μας σημαντικούς φορείς όπως είναι ο ΣΕΓΑΣ. Η ενίσχυση της συνεργασίας καθώς και οι καλές πρακτικές βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής μας συνάντησης».

To Run Greece ξεκίνησε ως θεσμός το 2013 και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα φιλοξενηθεί στο Ναύπλιο.

 

 

 

 

 

πηγή

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog