Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αφοπλιστικός ο Μητσοτάκης για αγρότες – Τι όρο βάζει για να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις

- Advertisement -
  • Μιλώντας σήμερα στο Χαϊδάρι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε νέο μήνυμα στους αγρότες λέγοντας: «Να το ξαναπώ, ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους. Κάνεις δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο κι αν είναι το αίτημα του».

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Να μην αισθάνεται κανείς ότι κάποια κοινωνική ομάδα μπορεί να έχει κάποια προνομιακή μεταχείριση, επειδή μπορεί να φωνάζει περισσότερο όταν διαδηλώνει».

Απευθυνόμενος στους αγρότες είπε ότι «εμείς ήμασταν αυτοί που μειώσαμε την φορολογία τους, αυτοί που διαπραγματευτήκαμε μια Κοινή Αγροτική Πολιτική, η οποία ναι, έχει δυσκολίες, και εδώ πέρα είμαστε πάλι να συζητήσουμε για το πώς μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη.

Εμείς ήμασταν που πολεμήσαμε τις παράνομες ελληνοποιήσεις, που δώσαμε πάνω από 1 δισ. ευρώ στην τετραετία για αποζημιώσεις. Και είμαστε πάντα ανοιχτοί στο διάλογο.

Αλλά να το ξαναπώ. Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους. Κάνεις δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του».

 

in

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ακούστε, καμαρώστε, απολαύστε και θαυμάστε! Σε σημερινό εξώφυλλο ημερήσιας καθημερινής εφημερίδας, διαβάζω τα εξής: Ασκήθηκε ποινική δίωξη σχετικά με το… μπάζωμα(!) στον τόπο του σιδηροδρομικού αυτού “δυστυχήματος” – εγκλήματος των Τεμπών, εις βάρος του πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας, του κ. Πουλημένου, ω συγγνώμη, του κ. Αγοραστού – ήθελα να πω!! Ξοδευτήκανε λέει, πόσα της τάξεως άνω των… 700.000 ευρώ(!!), γιά όσον αφορά την… τσιμεντοποίηση, εις τον τόπο του εγκλήματος, με συνέπεια & αποτέλεσμα τούτου, την πλήρη εξαφάνιση πολύτιμων, ευρημάτων, πειστηρίων, και στοιχείων!! Όταν δε ερωτηθεί ο Αγοραστός από δημοσιογράφους, γιατί το έπραξε και το έκανε αυτό, απήντησε, επί λέξη, (καρφώνοντας – παράλληλα – και την κυβέρνηση του): “Έτσι μου είπαν να κάνω και έτσι και εγώ… έκανα”!!! “Άνωθεν εντολές, εκτελούσα”!!! Δηλαδή κύριε Αγοραστέ μας, εάν οι τωρινοί κυβερνώντες και ο Κούλης, σου ζητάγανε να πηδήξεις, φερ’ ειπείν, από την οροσειρά του Ολύμπου (και την κορυφή “Μύτικας” ύψους 2.917 μέτρων), προκειμένου και να αυτοκτονήσεις και να μεταβείς (έτσι και κατ’ αυτόν τον τρόπο), και εις τον άλλον κόσμο, εσύ δηλαδή, θα το έπραττες μετά χαράς και ευτυχίας, κάτι τέτοιο, και θα πηδούσες από εκεί, δηλαδή?! Ρεεεεεέ, επιτέλους πόσα θέλετε, για να μας τρελαάνεται, όλοι σας, εσείς?!! Είναι μαθηματικά βέβαιον πως ο,τι τώρα που θα αρχίσει σιγά σιγά και να βουλιάζει το καράβι, εκτός του ο,τι θα την “κάνουνε με ελαφρά πηδηματάκια”, καθώς και θα πηδάνε ένας ένας όλοι τους, σαν τα ποντίκια και τους αρουραίους μες στη θάλασσα, επιπλέον και επιπροσθέτως, είναι απόλυτα σίγουρον και βέβαιον, πως ο,τι θα κάθονται και θα “δίνει”, ο ένας τον άλλον, προκειμένου να “βγάλουνε την ουρά τους απ’ έξω”, αλλά και βεβαίως, και να διασώσουνε, όλοι τους αυτοί, και το τομαράκι τους… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog