Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τιμολέων Πιέτρης: Απαράδεκτες οι δηλώσεις του Νίκου Σταυρέλη

- Advertisement -
  • Στο δήμαρχο Κορινθίων Νίκο Σταυρέλη αναφορικά με όσα είπε στη συνεντευξη Τύπου, απάντησε ο πρώην αντιδήμαρχος Τιμολέων Πιέτρης, βάζοντας τα πράγματα στη θεση τους!

 

Υπενθυμίζεται ότι στο ΔΣ του Δημόπρακτου κρατούνται πρακτικά, οπότε είναι εύκολο οι πολίτες να μάθουν και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα, για το ποιος ψεύδεται και αν αληθεύει ότι ένας Κορίνθιος, δηλαδή ο κ. Πιέτρης και οι δύο Δήμαρχοι Λουτρακίου κ Γιώργος Γκιώνης και Βέλου Βόχας κ. Θανάσης Μανάβης επιθυμούν το κακό της Κορίνθου και των Κορίνθιων πολιτών!
Η ανακοινωση του κ. Πιέτρη
Απαράδεκτες δηλώσεις σήμερα από τον Δήμαρχο Κορινθίων, κ. Σταυρέλη, κατά του προσώπου μου.
Στην πρώτη του συνέντευξη ως Δήμαρχος μίλησε για εμένα με τα χειρότερα λόγια, του στυλ «τελείωσε ο Πιέτρης…έσβησε..ανήκει στο παρελθόν». Έκανε λόγο για υπόγειες διαδρομές, προσβάλλοντας τόσο έμενα όσο και τους Δημάρχους των όμορων Δήμων Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και Βέλου-Βόχας.
Χθες, στην πρώτη συνεδρίαση της εταιρίας ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΣ Α.Ε., στην οποία συμμετέχω ως το μοναδικό μέλος της αντιπολίτευσης του Δήμου Κορινθίων, ψήφισα θετικά το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης, που αφορούσε τον ορισμό Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, δηλαδή υπερψήφισα την πρόταση του Δημάρχου Κορινθίων να είναι ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος από τον Δήμο Κορινθίων. Αυτό που σας αναφέρω ψηφίστηκε ομοφώνως, όπως καταγράφεται στα πρακτικά που αναρτήθηκαν πριν λίγα λεπτά στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Οργανισμού.
Αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση τέθηκε σε ψηφοφορία η αντιμισθία του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου, ενώ στην προηγούμενη θητεία οι ίδιες θέσεις στην εταιρεία ήταν άμισθες.
Ζήτησα το θέμα αυτό να έρθει την επόμενη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο με εισήγηση, για να ενημερωθούμε για τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, ποια είναι τα έργα της που υπάρχουν σήμερα σε εξέλιξη και ποια είναι τα σχέδιά της τα επόμενα χρόνια, ούτως ώστε να μπορούμε να λάβουμε την σωστή απόφαση για τις αντιμισθίες και το ύψος τους.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, γιατί απλούστατα δεν τέθηκε σε ψηφοφορία, μιας και με την παρέμβαση και των δύο Δημάρχων το θέμα αποσύρθηκε.
Ανέφερα στο Διοικητικό Συμβούλιο ότι εγώ συμφωνώ να υπάρχει αντιμισθία για αυτές τις δύο θέσεις, αλλά αυτό πρέπει να ψηφιστεί ως θέμα σε επόμενο διοικητικό συμβούλιο μετά από πρόσκληση και εισήγηση, όπως ορίζει ο νόμος.
Περισσότερες βέβαια πληροφορίες επί του θέματος αύριο, σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί μαζί με τον επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, Βασίλη Νανόπουλο.
Κλείνοντας, μετά λύπης διαπιστώνω ότι ο Δήμαρχος Κορινθίων υπέπεσε σε βαρύτατα ατοπήματα, μιλώντας για το πρόσωπό μου με συκοφαντικό τρόπο και κατάπτυστους χαρακτηρισμούς, για τα οποία αναμένω δημοσίως συγγνώμη και επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog