Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δήμος Κορινθίων – Ενημέρωση των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων

- Advertisement -
  • Ο Δήμος Κορινθίων ανακοινώνει στους ενδιαφερόμενους πολιτιστικούς, αθλητικούς και περιβαλλοντικούς συλλόγους που θέλουν να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του Δήμου (αθλητικά κέντρα, πνευματικά κέντρα, άλλοι χώροι) να καταθέσουν σχετικό αίτημα συνοδευόμενο από εγκεκριμένο καταστατικό.

Στο αίτημα θα αναγράφεται ο χώρος, ο χρόνος και ο σκοπός που αιτείται ο Σύλλογος.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024.

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου για να εισαχθούν ως σχετικό θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 13 του μηνός ξανανοίγουν τα γήπεδα να δούμε και λίγο μπάλα από τις εξέδρες και θα ηχήσει και πάλι στο γήπεδό μας ο ήμνος ολυμπιακέ μεγάλε, ολυμπιακέ τρανέ που ενίκησες τη Φράϊμπουργκ την ομάδα του Πελέ.

  2. Τα 2 τελευταία χρόνια βλέπουμε σταθερά τα 3 Κάππα να αγωνίζονται για το πρωτάθλημα: ο κέρβερος της θεσ/νικης, το κόσμημα της Κων/πολης και το καμάρι της Αθήνας. Οι υπόλοιποι υπάρχουν απλά για να συμπληρώνεται το πρωτάθλημα. Τέλος!

  3. Εφεραν τον αφάνα από τη Ρεάλ και δήλωσε πως ήρθε για τίτλους. Κυκλοφορούσαν όμως φωτογραφίες του με τα κοντοσούβλια. Το κακό είναι πως έμαθαν το κόλπο και τον μιμήθηκαν και όσοι ήρθαν το καλοκαίρι. Κι αυτοί για τίτλους είπαν πως ήρθαν, αλλά πληρώνονται για να χαίρονται τη ζωή τους. Ξέρει να κάνει μεταγραφές βελινεκούς αυτός ο σύλλογος, ενώ οι τρεις πρωτοπόροι με λιγότερα λεφτά και μικρότερο budget έχουν πετύχει πολλά περισσότερα και μπράβο τους.

  4. Aδελφέ, εγώ το βλέπω διαφορετικά. Σε ένα πρωτάθλημα που έχει γίνει ανταγωνιστικό και έχει δυναμώσει, η τέταρτη θέση είναι μεγάλη επιτυχία. Τα λεφτά που έδωσε ο μαρινάκης για μεταγραφές πιάσαν τόπο. Η ομάδα θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται βαθμολογικώς κάτω από τον Άρη και τη Λαμία. Άρα η τέταρτη θέση είναι άριστη. Είναι μοναδικό επίτευμα αντάξιο της ιστορίας του μεγάλου αυτού συλλόγου.

  5. 1-1 στη χάϊφα, χαρά η ομάδα, περάσαμε κλπ, και παίζουν εδώ, 0-4. Όχι παλιά, περσινά λουκούμια αυτά. Βρε αυτή η έδρα προσφέρει διασκέδαση για ομάδες εντός και εκτός Ελλάδας λέμε. Δεν τίθεται θέμα ποιός θα κερδίσει, αλλά πόσα μπαλάκια θα βάλει δηλαδή. Αυτή είναι η μεγάλη ομάδα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog