Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Υποψήφιος με το Βασιλόπουλο στην ΠΕΔ ο Γιώργος Γκιώνης

- Advertisement -
  • Υποψήφιος για την προεδρία της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου θα είναι ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, στις εκλογές που θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Ενωσης, στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, στις 3 μετά το μεσημέρι.

 

  •  Ανοίγει τα φτερά του ο Γιώργος Γκιώνης για μεγάλυτερα πράγματα. Ο επί 4 θητείες δήμαρχος, τυγχάνει του σεβασμού, της εκτίμησης και της αναγνώρισης όλων των Πελοποννησίων.

 

Την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Καλαμάτας, αποδέχθηκε ο  δικός μας δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης..Υποψήφιος για το Δ.Σ. της ΠΕΔ λοιπόν ο δήμαρχος στον οποίο ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

 

Η γενική συνέλευση θα εκλέξει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ που αποτελείται από 21 μέλη, τους εκπροσώπους της στην ΚΕΔΕ και τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου.

 

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Θαν. Βασιλόπουλος θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΠΕΔ Πελοποννήσου με την παράταξη Ανεξάρτητη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση (ΑΔΑΚ), στην οποία συμμετέχουν δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι απ’ όλη την Πελοπόννησο.

 

 

 

 

“ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ”

Σε μήνυμά του προς τους εκπροσώπους των δήμων της Πελοποννήσου στη γενική συνέλευση της ΠΕΔ, ο δήμαρχος Καλαμάτας, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

 

“Μπροστά μας έχουμε μία κρίσιμη πενταετία, γεμάτη προκλήσεις και προοπτικές. Ως αυτοδιοικητικοί οφείλουμε, υπηρετώντας τους δήμους μας αλλά και συνολικά τις προοπτικές προόδου της Πελοποννήσου, να καλλιεργήσουμε μία ουσιαστική, γόνιμη και παραγωγική συνεργασία.

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου, εκ του καταστατικού της σκοπού, ως το θεσμικό όργανο συλλογικής έκφρασης της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αυτή την ανάγκη έρχεται να υπηρετήσει, δηλαδή, την εκπροσώπηση και οργανωμένη συνεργασία μεταξύ των Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Για την εκπλήρωση των σκοπών αυτών οφείλουμε ως αυτοδιοικητικοί να εργαζόμαστε καθημερινά, οικοδομώντας μέσω της συνεργασίας μας, στέρεες βάσεις για τη βελτίωση, την ενίσχυση και την αποδοτικότερη λειτουργία των Δήμων μας, προκειμένου να παρέχουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και δυνατότητες προς τους συμπολίτες μας. Σε αυτή την κατεύθυνση, η ένωση των αυτοδιοικητικών δυνάμεων δεν αποτελεί τυπική υποχρέωση, αλλά συνειδητή πολιτική επιλογή.

 

Χ@ρα

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog