Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μέγαρα: Το περίμεναν σχεδόν 10 χρόνια και το βάζει μπροστά η Διοίκηση Μαργέτη! – Μπαίνει σε τάξη το παραλιακό μέτωπο της Βαρέας

- Advertisement -
  • Με ανακοίνωσή του ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων, «O Άγιος Νικόλαος», γνωστοποιεί ότι σήμερα υπέγραψε ο εργολάβος για την αποκατάσταση των πεζοδρομίων στο παραλιακό μέτωπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου

«Υπέγραψε ο εργολάβος για την αποκατάσταση των πεζοδρομίων

Όχι.. δεν κοιμάστε και δεν βλέπετε κάποιο όνειρο είναι αλήθεια . Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες μέρες από εδώ και στο εξής θα έρχονται μόνο πολύ καλά νέα,αλλά και έργα,στην περιοχή μας !!
Σήμερα λοιπόν είναι μια μέρα που την περιμέναμε για πολλά χρόνια αφού υπέγραψε και θα εγκατασταθεί ο εργολάβος για να αναλάβει την αποκατάσταση των κατεστραμμένων πεζοδρομίων στο παραλιακό μέτωπο .
Ο συλλογος για το συγκεκριμένο έργο μπήκε μπροστά ,αγωνίστηκε ,και ήρθε πολλές φορές σε σύγκρουση με αιρετούς παλαιότερα.
Όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν . Κοιτάμε μπροστά με πολύ αισιοδοξία !
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Μεγαρων κ Παναγιώτη Μαργέτη που όπως είχε δεσμευτεί προεκλογικά στην συνάντηση που είχαμε πραγματοποιήσει ,ότι θα το αναλάβει προσωπικά και θα το τελειώσει άμεσα το θέμα αν εκλεγεί , όπως και έκανε !
Επίσης θελουμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας κ Βασίλη Σάλτα που παρακολουθούσε το θέμα καθημερινά και με τις καίριες παρεμβάσεις του ξεπεράστηκαν πολλά γραφειοκρατικά θέματα που προέκυψαν και είμαστε έτοιμοι !!».

 

πηγή

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog