Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Λουτράκι: Συνάντηση Εργασίας των Μαυροματίδου και Παπαθανασίου με τον κ. Βασίλειο Σιδέρη

- Advertisement -
  • Συνάντηση εργασίας για ζητήματα που αφορούν σε έργα και δράσεις πολιτισμού, αθλητισμού και παιδείας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης κ. Θεώνη Μαυροματίδου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Δια βίου Μάθησης & Αθλητισμού κ. Βασίλειο Σιδέρη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Αναστάσιου Γκιολή και της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Αθηνάς Κόρκα, την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας συζητήθηκαν οι ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα σχολικά κτήρια και οι προτεινόμενες παρεμβάσεις, οι ανάγκες για βελτίωση και εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών, αλλά και η υλοποίηση έργων και δράσεων πολιτισμού.

Ήταν μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά η πρόθεση της Περιφέρειας Πελοποννήσου να συνδράμει τις ενέργειες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για την προώθηση και υλοποίηση έργων που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog