Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γης μαδιάμ σε συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο Κορίνθου!(ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Συνέντευξη τύπου ”στιλ Κιμ Γιονγκ Ουν” στην Κόρινθο από τον  εκπρόσωπο τύπου της Πνοής Δημιουργίας Αναστάσιο Μποζίκη.

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς με όλα αυτά που συμβαίνουν στην πρωτεύουσα του νομού από την Πνοή Δημιουργίας, την παράταξη που κέρδισε με 48% τις περασμένες δημοτικές εκλογές και αντί να κοιτάξει την ουσία, τα βάζει με όλους και με όλα, χάνοντας τις εντυπώσεις από την αρχή της θητείας της.

Ύστερα από την επεισοδιακή πρώτη συνέντευξη του δημάρχου Κορινθίων Νίκου Σταυρέλη και τις ”ταμπέλες” που προσπάθησε να τοποθετήσει στην  δημοσιογράφο Χαρά Βαραβέρη ,ήρθε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της πλειοψηφίας, ο Αναστάσιος Μποζίκης να το πάει ακόμα παραπέρα, όμορφα και ”δημοκρατικά”.Μη γελάτε.

Αφού λοιπόν διάβασε αυτά που του είχαν γράψει(έτσι έδειχνε), τελείωσε λέγοντας ότι οι ερωτήσεις που έβαλε στον μονόλογό του ήταν δικές το-και μόνο και να του απαντήσει ο πρώην δήμαρχος. Ο Βασίλης Νανόπουλος θα πρέπει να δει το βίντεο και να πράξει τα νόμιμα για όσα του κατήγγειλε ο κ.Μποζίκης, ο οποίος κλείνοντας το διάγγελμά του μας είπε φάτσα-μπάτσα ότι δεν θα επιτρέψει ερωτήσεις δημοσιογράφων!

Εδώ τίθεται το εξής ερώτημα. Αν ήθελε να κάνει διάγγελμα ας έπαιρνε τον καμεραμάν που συνεργάζεται ο δήμος και μαζί με ένα δελτίο τύπου ας το έστελνε στα ΜΜΕ.

Για ποιό λόγο καλούνται τα μέσα σε μια συνέντευξη τύπου όταν τους απαγορεύονται να θέσουν ερωτήσεις;

Τι είναι τα μέσα,οι ”φιλιππινέζες” του καθενός;

Ο κύριος Μποζίκης όμως δεν σταμάτησε εκεί. ”Στοχοποίησε”  δύο συναδέλφους(Θεοδόση Πιπέρη και Θύμιο Τσαρμπό) που ”τόλμησαν” να πάνε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου του πρώην δημάρχου και έφτασε στο σημείο, να ζητήσει την δημοσιογραφική ταυτότητα από ιδιοκτήτρια Ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού(Σοφία Μπαλή) λέγοντάς της ότι, ότι έκανε, το έκανε για αυτήν και δεν θα της επιτρέψει ξανά να μπει στο δημαρχείο!

Λες και είναι σπίτι του το δημαρχείο και ο κύριος Μποζίκης ο ιδιοκτήτης του. Είναι να τρελαίνεσαι με όλα αυτά και την θρασύτητα που επιδεικνύουν κάποιοι λερώνοντας και στιγματίζοντας την ιερή λέξη δημοκρατία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Κορινθίων θα ζητούσε εξηγήσεις από τον  Αναστάσιο Μποζίκη για την  αντιδημοκρατική συμπεριφορά του και το μπάχαλο που προέκυψε από την ”καθεστωτική” στάση του.

Εδώ αν μας επιτρέπει ο δήμαρχος, δεν χωρά μια απλή επίπληξη αλλά την αντικατάσταση του ανεπαρκούς σε αυτή την θέση Αναστάσιου Μποζίκη. Από την αρχή είχαμε διακρίνει ότι ο κ.Μποζίκης δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτήν την θέση που είναι ”πρώτη γραμμή μάχης” και η βασική εικόνα μιας ολόκληρης παράταξης.

Ο συγκεκριμένος κύριος δηλώνει αριστερός, δημοκράτης και  είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι δηλώνει ο ίδιος.

Να τον χαίρονται οι συντρόφοι του και ας κρίνει ο κόσμος από το παρακάτω βίντεο πόσο ”δημοκράτης” είναι.

mifi(Μιχάλης Φιλιάνδρας)

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “Χωσ’τους τα”, Μιχαλη αγορινα μου, “χωσ’τους τα”!!! Βλεπεις, τοσο αυτο το (εν ειδει μικρογραφιας), “κορινθιακο 48 τακατο”, οσο ομως – και γενικοτερα – και ετουτο το “ελληνικο 41 τακατο”, δημιουργουν – πολλες φορες – συνθηκες δυσαρεσκειας, ασφυξιας, ακομη δε, και bullying & τοξικοτητας, με αυτες τις καθεστωτικες, αυθαιρετες, σατραπικες, (λιαν) εγωιστικες, αντιδημοκρατικες (του στυλ “ειμαι τσιφλικας & αφεντης, και αρα λοιπον, κανω ο,τι εγω επιθυμησω, αλλα και ο,τι εγω θελησω & γουσταρω, και λογαριασμο, καθως επισης και δεκαρα τσακιστη, σε καμια και σε κανεναν, δεν δινω”…), απολυταρχικες, ανελευθερες, ολοκληρωτικες και αυταρχικες, αντιληψεις, νοοτροπιες, συμπεριφορες & πρακτικες, με αποτελεσμα και να βλαπτουν, αλλα και να επιφερουν και να προκαλουν αυτες, και μεγα κακο, τοσο στην “υγεια”, των Κορινθιων, οσο ομως και στην “υγεια” – ευρυτερα – των Ελληνων πολιτων… Ομως, “ΗΘΕΛΕΣΤΑ και ΠΑΘΕΣΤΑ”, επομενως ας προσεχαμε, λοιπον… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog