Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης και αποκαλύψεις από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ. κ. Μαυροματίδου

Συνέντευξη παραχώρησε στο loutrakiblog.gr η κ. Θεώνη Μαυροματίδου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Παιδείας και Νεολαίας, του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων, προβαίνοντας μάλιστα σε αποκαλύψεις , δίνοντας αποκλειστικές ειδήσεις στη Χαρά Βαραβέρη.

- Advertisement -

H κ. Μαυροματίδου, μίλησε για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στο δήμο, για την πρωτότυπη συνέντευξη Τύπου με την εντυπωσιακή είσοδο της Φιλαρμονικής Λουτρακίου στο δημαρχείο Λουτρακίου, για τα δρώμενα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

«Χείμαρρος» στις δηλώσεις της, αναφέρθηκε στις ενέργειές της για όλες τις σχολικές μονάδες και τις εργασίες που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί αλλά και ποιες θα υλοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Φιλαρμονική και Πολιτιστικό Κέντρο στους Αγίους Θεοδώρους

Αποκάλυψε ότι θα δημιουργηθεί Φιλαρμονική Ορχήστρα και στους Αγίους Θεοδώρους, τη δημιουργία πολιτιστικού κέντρου σε κτίριο που παραχώρησε δωρεάν στο δήμο ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρος Ράτης,.

Για το Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, αποκάλυψε ότι οριοθετεί τον χώρο για να δημιουργηθούν τμήματα όπως, ευρωπαϊκών χορών, εικαστικών, χορωδίας, και αρκετά ακόμα τμήματα, με σκοπό όλα τα παιδιά του δήμου να μπορούν να αναπτύξουν διάφορες δραστηριότητες αλλά και το ταλέντο τους.

Ευχαρίστησε όλους όσοι την πλαισιώνουν και τη βοηθούν στο δύσκολο έργο της και αναφέρθηκε στους εθελοντές που αφιερώνουν το χρόνο τους για το κοινό καλό!

Τι σχεδιάζεται για Πάσχα και καλοκαίρι

Αποκάλυψε επίσης τα σχέδιά της για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που λάβουν χώρα στο δήμο το επόμενο διάστημα (Πάσχα, καλοκαίρι) και κατέθεσε την άποψή της για τα δύο καρναβάλια που πραγματοποιούνται την ίδια μέρα στο Λουτράκι και στους Αγίους Θεοδώρους.

Αυτά και ακόμα πιο πολλά θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog