Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: 30 χρόνια MANTAS GROUP (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια όμορφη εκδήλωση, αντάξια της ιστορίας του, ο Όμιλος Β. Μαντάς γιόρτασε στο ξενοδοχείο "Μαντάς" στο Λουτράκι, τα 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας του.

- Advertisement -

Με σταθερά βήματα και με τη διορατικότητα του ιδρυτή της, Βασίλη Μαντά, το Mantas Group κατάφερε να ταυτίσει το όνομά του με την παροχή υψηλών υπηρεσιών στο χώρο του Τουρισμού αλλά και τις Ιατρικές υπηρεσίες τόσο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων όσο και της Κορινθίας.

Διαβάστε το άρθρο του loutrakiblog με πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από την εκδήλωση

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: 30 χρόνια MANTAS GROUP. Μια συγκινητική επετειακή εκδήλωση (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

smart

Μετατρέποντας τις προκλήσεις που παρουσιάστηκαν τα 30 αυτά χρόνια σε γνώση, αντιμετώπισε με οργάνωση και μεθοδικότητα όλες τις πολιτικές, οικονομικές και υγειονομικές κρίσεις της χώρας, εξασφαλίζοντας οικονομική βιωσιμότητα με σκοπό τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών του.

Παρόντες στην εκδήλωση, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, αιρετοί, στελέχη της εταιρείας, συνεργάτες αλλά και προσωπικοί φίλοι των μελών του Δ.Σ., τίμησαν με την παρουσία τους τον Όμιλο.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Βασίλης Μαντάς, στην ομιλία του, αποκάλυψε για πρώτη φορά τον αριθμό των διανυκτερεύσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στα 4 ξενοδοχεία του ομίλου οι οποίες ξεπερνούν το 1.300.000, αλλά και το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας, αναφέροντας επιγραμματικά λιγοστές μόνο από τις εκατοντάδες δράσεις της εταιρείας που αποδεικνύει συνεχώς και στην πράξη τη σημασία της ενσυναίσθησης.

“Στην Κατοχή, ο πατέρας μου, είχε κινδυνεύσει να πεθάνει από την πείνα και μου έδωσε εντολή και επιθυμία να μην αφήσω κανέναν άνθρωπο να πεινάσει, εφόσον μπορώ να τον βοηθήσω. Και του το υποσχέθηκα. Τη δεκαετία της κρίσης, ο Όμιλος διέθεσε πάνω από 100 χιλιάδες γεύματα στην Εκκλησία κυρίως, αλλά και στα σχολεία της πόλης, σε πλημμυροπαθείς, σε σεισμόπληκτους, μεμονωμένες οικογένειες, πυρόπληκτους και πολλές άλλες ομάδες πολιτών. Η αίθουσα που βρισκόμαστε σήμερα, επί 30 χρόνια ήταν και παραμένει ανοιχτή σε όλους. Σύλλογοι, πολιτικά κόμματα, δημοτικές παρατάξεις, υποψήφιοι δήμαρχοι και πολλοί άλλοι, έχουν φιλοξενηθεί αφιλοκερδώς. Ενισχύσαμε οικονομικά αλλά και με όποιον τρόπο μας ζητήθηκε (όπως φιλοξενίες, αγορές εξοπλισμού και με πολλούς άλλους τρόπους) δεκάδες Συλλόγων. Επίσης έχουν πραγματοποιηθεί  εκατοντάδες φιλοξενίες στα ξενοδοχεία μας για τουριστικούς πράκτορες και επισκέπτες που ήρθαν ώστε να συμβάλλουν στην αναβάθμιση του Δήμου μας. Παράλληλα, σε μόλις 7 χρόνια λειτουργίας, το L-Medical, πραγματοποιήθηκαν 11.172 δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε συμπολίτες μας που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Μαντάς, ανέφερε ότι “ο Όμιλος Β. Μαντάς, με τα νέα σε ηλικία στελέχη θα συνεχίσει να είναι παρών και να συμβάλει όπως πάντα, σε κάθε προσπάθεια αναπτυξιακής πορείας του τόπου μας, με γνώμονα το κοινωνικό όφελος. Γιατί μέσα από τη συνολική και όχι μόνο από την ατομική ανάπτυξη, θα είμαστε όλοι τελικά ωφελημένοι. Αυτός είναι ο λόγος που θα συνεχίσουμε να επενδύουμε”.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Χρήστος Μαντάς, ο οποίος μίλησε για τα μελλοντικά σχέδια του Ομίλου, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “η δυναμική πορεία του Ομίλου δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού”. Πρόσθεσε δε, ότι “θα προχωρήσουμε μπροστά, κάνοντας την τεχνολογία εργαλείο μας, διατηρώντας τον αριθμό των απασχολούμενων και ακολουθώντας τις αρχές της φιλοξενίας που παραμένουν ακάθεκτες και αδιαπραγμάτευτες από γενιά σε γενιά”.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την προσωπικότητα και τον ταπεινό τρόπο που πορεύεται ο ιδρυτής του Ομίλου, κ. Βασίλης Μαντάς ήταν η παρέμβαση του Εφημέριου της Παναγίας Γιάτρισσας, π. Νικόλαου Βασιλόπουλου, ο οποίος υπογράμμισε ότι “Από το 2002, κύρια αιτία διαφωνίας μας με τον κ. Μαντά, ήταν η μη δημοσιοποίηση από πλευράς του, της κοινωνικής δράσης του Ομίλου. Φαίνεται ότι σήμερα, τον φώτισε ο Θεός και η Παναγία και επιτέλους μίλησε για κάποια από αυτά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Όταν ξεκινήσαμε, το μακρινό 2002 την καταγραφή των κοινωνικά ενδεών αδερφών μας αλλά και κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων, η μοναδική πόρτα που βρήκα ανοιχτή για να συζητήσω και να δούμε πως θα οργανώσουμε το κομμάτι της προσφοράς στον Άνθρωπο, ήταν του Βασίλη Μαντά. Την ίδια περίοδο, οι θεσμοί, συμπεριλαμβανομένων και των μεγάλων εταιρειών, έλεγαν ότι στο Λουτράκι, δεν υπάρχουν φτωχοί. Όλα αυτά τα χρόνια, χιλιάδες μερίδες φαγητού, παρήχθησαν στο Ξενοδοχείο αυτό, ώστε κανένα πρόσωπο που χρειαζόταν αυτό το γεύμα να μην το στερηθεί”.

Από την πλευρά της, η κ. Βασιλική Σωτηροπούλου, μέλος του Δ.Σ., τόνισε ότι “Συμπληρώνονται 15 χρόνια από την ημέρα που ο Βασίλης Μαντάς, μου ζήτησε να αποτελέσω μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου Μαντάς. Η εμπειρία του Βασίλη Μαντά και ο επαγγελματισμός του, είναι αξιοθαύμαστοι και αδιαμφισβήτητοι. Πέραν αυτών, θέλω να σταθώ ιδιαίτερα και στη συνεισφορά του σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Είναι αστείρευτη. Όπως αστείρευτη είναι και η επιμονή του, εμμονή θα έλεγα, για συνεχή στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Επεκτείνει τις επιχειρήσεις του στον ίδιο τόπο, αποκτά ντόπιο προσωπικό, συνεργάζεται με ντόπιους προμηθευτές… Όλα, για αυτόν τον τόπο”.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για την πολυετή προσφορά τους στον Όμιλο Β. Μαντάς, βραβεύτηκαν κατά σειρά ο κ. Γιάννης Πολίτης, ο κ. Παύλος Μάρκελλος, η κ. Παρασκευή Δουνδουλάκη – Κεφάλα, ο μακροβιότερος υπάλληλος του Ομίλου Μαντάς, κ. Ηλίας Σκρουμπέλος, ο κ. Ανδρέας Σιώκος και η κ. Μαρία Ζούβελου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog